Kaukoviisautta(ko)

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Muho
Junior Member
Junior Member
Viestit: 221
Liittynyt: 13:07, 03.02.2002
Paikkakunta: Kotka

Kaukoviisautta(ko)

Viesti Kirjoittaja Muho »

Nyt kuulette minun syvälliset ajatukseni ja ongelmani. Tänään
ajattelen ihan tulevaisuutta (ohoh).

Eli kesällä olisi aikomus ostaa tuo isompi akvaario. Kuitenkin jo neljän vuoden päästä, kun toisen asteen koulutus ja aseväki (luultavasti.) on käyty, tulisi ongelmia: vakaana aikomuksenani on ollut jo kauan muuttaa ulko-ulkomaille puuhailemaan ja kaiketi opiskelemaan 8) . Eikä se varmaan onnistu, että heittää kaksi akvaariota kaikkine kamoineen lentokoneen ruumaan. :mrgreen: Eli luultavasti akvaario jäisi täksi aikaa. Huokaus. Ainakin isommat akvaariot [;)]

Jos sitten täältä ulkomailta tulisin kesän ajaksi rakkaaseen kotosuomeen, jäisi akvaario sinne. Kuka sitä siellä hoitaisi? Onhan tuo kolme-neljä vuotta pitkä aika, ja mieleni tekisi kovasti akvaa, mutta mutta...pitäisikö odottaa sitten kaikki opiskelut, lugiot ja armejjat ja hankkia oma koti, ja sitten vasta akvaario. Ei helvetissä, ei kukaan jaksa odottaa niin kauas. Akvaario on saatava.

Toinen vaihtoehto olisi se digikamera akvaarioiden kuvaukseen, mutta sitten taas ei olisi liiemmin hienoa akvaariota kuvattavaksi, ja jos ostan akvaarion, niin ei olisi kameraa jolla kuvata. Sitten tulisi ongelmia nettisivun tekemiseen. Toisaalta jos ei ole akvaariota, muuta kun tuo tuolla nurkassa, mistä ei kylläkään voi loputtomiin juttua vääntää, ei voi oikein tehdä kotisivua... :mrgreen: voi jessus, mitä te tekisitte tässä tilanteessa...kommentoikaa!

*se kuka jaksoi lukea tähän asti, nostaa käden ylös...eikö kukaan, hei, etkö edes sinä siellä takana?*
-->Olen puutarhatonttu<--
cancermann
Junior Member
Junior Member
Viestit: 129
Liittynyt: 01:01, 09.02.2002
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja cancermann »

Molempi - Parempi
Your signature is too long
Taika-Jim
Senior Member
Senior Member
Viestit: 792
Liittynyt: 22:07, 09.08.2001

Viesti Kirjoittaja Taika-Jim »

Sanottakoon näin, että elämää ei kannata suunnitella vuosia eteenpäin. Elämässä tulee eteen kaikenlaista joka yleensä muuttaa suunnitelmia ainakin hieman.

Eli hommaa se akvaario ja mieti sitten kolmen, neljän vuoden kuluttua, että mitäs nyt.
Huk
Junior Member
Junior Member
Viestit: 105
Liittynyt: 19:18, 05.09.2002
Paikkakunta: Hyvinkää

Viesti Kirjoittaja Huk »

Hei, neljä vuotta on pitkä aika!

Itse ajattelin lähteä vaihto-oppilaaksi lukion aikana/jälkeen, mutta pistinpä pystyyn kuitenkin tuon 500-litrasen viime syksynä.
Ja jos pitäisi se vaikkapa ensi kesänä jostain syystä purkaa, niin ei se "hukkaan" olisi mennyt, kyllä tossa vuodessa ehtii vaikka mitä puuhastella.
ostin akvan käytettynä, että sinäänsä sen arvo ei kauheasti tossa ehdi laskea--> ei mee rahaa "hukkaan"
Virtis
Junior Member
Junior Member
Viestit: 109
Liittynyt: 12:43, 21.10.2002
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Virtis »

Ei muuta kuin akvan hommaamiseen ja sivujen tekoon. Ja kyllähän jollain sun tutulla on kamera mitä voit laitana. Minä ainakin olen sujuvasti pari vuotta lainannut isoveljen tekeleen digikameraa, mutta toisaalta olisihan se mukava itelläkin kun tulee noita projekteja tehtyä muutoinkin melekosen paljon. Jätät vaikka porukoille hoitoon siksi aikaa kun häippäset ulkomaailmaan ja moitit sitten kun tulet takas että huonosti hoidettu tai jotain [;)] ! Itsellänikin on meininkinä käydä tekemässä töitä ulkomailla jahka valmistun mutta en jaksa siit vielä sen enempää murehtia vaikka valmistuminen on jo puolen toista vuoden päässä ( pitäs tulla insinööri ).

Pitääkin alkaa kyseleen isoveljeltä kamera taas lainaan et saan ikuistettua ja kuvitettu projekti sivut tuosta tietsikan vesijäähyn päivityksestä, jos vaikka tulis joskus tehtyä loppuun eli aloitettua kunnolla :mrgreen:
Virtis
Pallokala
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1700
Liittynyt: 00:31, 02.07.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Pallokala »

Jos lähdet ulkomaille niin eiköhän sinulla jää tänne Suomeen joku sukulainen kenen autotalliin tms. saat varastoitua altaasi jos et ole varma miten pian sieltä tulet takaisin = et halua myydä sitä heti kun lähdet. Myyt vain kalat.

Jos haluat kuvata esim. kasviakvaario -tyylisiä sisustuskuvia, niin sen luonnollisen näköisen kasvuston aikaansaaminen vie kuitenkin niin paljon aikaa että saat säästettyä jonkinverran vaikka käytettyyn kameraan tai sitten vaan lainaat joltain kunnes saat oman.
Aniliini
Starting Member
Starting Member
Viestit: 24
Liittynyt: 11:47, 15.08.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Aniliini »

Itselläni ehti olla pari vuotta akva pystyssä ennen kuin lähdin vaihto-oppilaaksi. Lahjoitin kalat kauppaan mutta säästin akvaarion. Palattuani akvaariota koristivat lähinnä kaktukset vuoden ajan, en viitsinyt sitä turhaan täyttää kun odottelin muuttoa. Viime syksynä sitten vihdoin muutin omaan kämppään ja odotus palkittiin monin verroin, laitoinkin kerralla 2 akvaa pystyyn :mrgreen: Tiedän että tästäkin kämpästä tulee lähtö opiskelun päättyessä, mutta se on sitten sen ajan murhe. Joka tapauksessa muutaman kuukauden odottelu oli tuskaa minulle, neljä vuotta ei onnistuisi mitenkään... :roll: Toisaalta siinä ajassa ehtisi jo suunnitella kalaston aikasta hyvin!
Lisa
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 7365
Liittynyt: 17:01, 03.10.2001
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lisa »

Neljä vuotta on ikuisuus - uusi akvaario ehdottomasti pystyyn vaan. Mitä turhia suunnitella asioita niin pitkälle tuossa vaiheessa elämätä. Suunnitelmat muuttuvat kuitenkin :)

nimimerkillä "Kaikki suunnitelmat miljoonaan kertaan poikki ja pinoon laittanut plantutar"
Pablo
Starting Member
Starting Member
Viestit: 41
Liittynyt: 11:17, 15.12.2001
Paikkakunta: Pornainen
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Pablo »

Akva pystyyn. Neljässä vuodessa tapahtuu vaikka mitä. Kerran "hukut" silmiin sinisiin ja ulkomaat sun muut unhoittuu. [;)]

Jes... Olen keski-ikäinen parantumaton romantikko [:I]
Pablo

Hiljaisuus on katoava luonnonvara
Muho
Junior Member
Junior Member
Viestit: 221
Liittynyt: 13:07, 03.02.2002
Paikkakunta: Kotka

Viesti Kirjoittaja Muho »

No näinhän se on.
Tämä on mukavaa, kun muut osaavat päättää elämästäni paremmin kuin minä itse :mrgreen:
Kiitos.
-->Olen puutarhatonttu<--
bettaboy85
Senior Member
Senior Member
Viestit: 834
Liittynyt: 20:43, 11.09.2002
Paikkakunta: helsinki

Viesti Kirjoittaja bettaboy85 »

yhdyn mielipiteeseen
elämää ei kannata suunnitella vuosia eteenpäin
itseni on ollut tarkoitus muuttaa nykkiin ja lontooseen mutta nyt tuon sodan takii en taida uskaltaa lähtee kumpaakaan. ja muutenkin alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin vuoden päästä jo siellä mutta nyt näyttäisi siltä että muutto menee mullakin joka tapauksessa 4 vuoden päähän.
Blue
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1356
Liittynyt: 14:13, 30.06.2001
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Blue »

Jep, ei sitä elämää kannata suunnitella kovin pitkälle, meillekkin tuli kommenttia tulevasta 200-litraisesta, että kannattaako sitä nyt ottaa kun me kuitenkin muutetaan pois.. So What? Se on sen ajan murhe. Eri asia jos olisimme kuukauden päästä muuttamassa, mutta kun muuttoajankohta on hamassa tulevaisuudessa niin allasta vaan tupaan! Kyllä me täällä osataan neuvoa :mrgreen:
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”