SOS-Taistelukalan poikasia-rescue!

Myydään - Kalat ja muut elävät

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:
  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.
Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!
Vastaa Viestiin
MarcJohan
Starting Member
Starting Member
Viestit: 32
Liittynyt: 14:10, 10.02.2021
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Espoo

SOS-Taistelukalan poikasia-rescue!

Viesti Kirjoittaja MarcJohan »

Moikka,

Nyt tarvittais hieman jeesiä:) Minulla on huolella kasvatettuja taistelukalan poikasia, jotka sain ystävältäni keväällä. Akvaario, jonne ne laitettiin, oli tällainen aquascaping-projekti, joka sitten osoittautuikin epäonnistuneeksi. Nyt mulla on hätä noiden poikasten puolesta, ovat 8kk:n ikäisiä ja minulla ei ole mahdollisuutta erotella niitä. Lisäksi loukkaannuin kolmisen viikkoa sitten auto-onnettomuudessa enkä pärjää kotona yksin, niin mun kaikki kalat on ruokinta-automaattien varassa ja käyn 2-3krt viikossa katsomassa että pärjäävät. Löytyisikö täältä halukkaita ostaan niitä? Sukupuolen alkaa erottaa joistakin ja hieman pelottaa, kun ovat samassa altaassa. 5€/kpl olis hinta.
Liitteet
C7F4341C-F20B-48EF-8605-A9862B85E3FA.jpeg
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myydään - Kalat ja muut elävät”