Pähkinöistä menee naturellina tai suolattuna cashew. Samoin pistaasipähkinät on namia, vaikka niiden kuorimiseen joskus hermo meneekin...

Parapähkinät on kanssa hyviä naturellina. Maapähkinöitä en pysty syömään allergian takia, hasselpähkinöistä en pidä
Lempisuklaata on Maraboun Premium Dark Mint 70%. Jouluna tulee kyllä mussutettua Fazerin suklaakonvehteja, kun niitä tulee jokaiselta perheenjäseneltä ainakin se rasiallinen...

Ne ihan perus-Fazerin konvehtirasiat on hyviä. Fazerilla on paljon muutakin hyvää, tykkään niistä käärepaperillisista suklaakarkeista: sininen, sini-valkoinen, piparisuklaa ja jogurttitäytteiset paperisuklaat, oooh!!!

Maraboun maitosuklaasta en pahemmin pidä, maistuu liian öllömakealle ja voiselle - tosin mulla sillointällöin herää himo Maraboun minttukrokanttisuklaaseen
Kun suklaahimo on tätä, niin ei kannata ihmetellä, miksi joulun jälkeen on vyötärö kateissa...
