Surupäivä

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
kaki8
Junior Member
Junior Member
Viestit: 194
Liittynyt: 17:01, 01.10.2001
Paikkakunta: Jyväskylä-Jas

Surupäivä

Viesti Kirjoittaja kaki8 »

Eilen oli tankissamme surupäivä.
Kun tulin töistä, niin huomasin perhosplekomme kuolleena. Pleko oli kuristunut lankaan, jolla oli sidottu jaavansaniainen kiinni puuhun. Miten se oli päässyt tiukalle sidotun langan alle on mysteeri, kun en saanut sormeakaan työnnettyä sinne. Nyt loppui langan käyttö tankissa. :cry:
They say if you play a Microsoft CD backwards you hear satanic messages. That's nothing, because if you play it forwards it installs Windows.
tikkuhirviö
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1074
Liittynyt: 12:37, 10.02.2003
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja tikkuhirviö »

Harmillista. :( Vaikka kuinka yrittäisi tehdä akvaariosta turvallisen kaloille, niin kaikkea ei voi mitenkään ennakoida.
Tilkka
Junior Member
Junior Member
Viestit: 68
Liittynyt: 22:30, 03.01.2003
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Tilkka »

Minä löysin tänään ison partamonniukon kuolleena :( Meillä on uusi akvaario ja laitoin kakkossuodattimen alle puolenlitran tuopin alassuin että kestää edes jotenkuten paikoillaan (imukuppit ei enää kestäneet lasissa) Tänään sitten akvaariota katsellessa ihmettelin että kuinkas se partamonnin evistä jotain nöyhtää kasvaa. Tarkempi tutkinta sitten selvitti että se oli jollain ilveellä päässyt sinne mukin sisään. Muki oli edelleen paikoillaan ja vieläpä pohjassa kiinni ja suodatinkin paikoillaan... Sinne oli raukka sitten ilmeisesti tukehtunut hapenpuutteeeseen. :( Kyllä lähti muki livakasti eikä takasin tuu ja suodatin roikkuu miten sattuu :roll:
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”