Yhteistyössä

akvaariokeskus

Helsingin Akvaariokeskus Ky on vuodesta 1998 asti toiminut täysin akvaarioihin ja kaloihin keskittynyt liike Helsingin Ruoholahdessa. Akvaarioalan valikoima liikkessä on Suomen suurin.

Liikkeen henkilökuntaan lukeutuvat:

Petri: ”The Boss”. Tekee kaikkea taivaan ja maan välillä. Mies, jolla ei tunnu olevan huonoa päivää. Neljän lapsen talous pitää tämän miehen liikkeen hoidon ohella kiireisenä.

Arna: Paikan ”Pakollinen blondi”. Toimii myyjänä ja akvaarioiden hoitajana. Aika ajoin liikkeessä kun opiskeluiltaan ehtii.

Tanja: ”Käsiinsä piirtelijä”. Hoitaa nettikaupan- ja sivujen päivityksiä. Toimii myyjänä ja akvaarioiden hoitajana. Kehuu tai haukkuu näytille tuodut kivet.

Krista: ”Miss Harley Davidson” Hoitaa kotiinkuljetuksia, akvaarioiden asennuksia ja akvaarioiden huoltoja. Toimii myyjänä ja akvaarioiden hoitajana.

Maritta: ”Liikkeen Pikku Myy”. Aika ajoin liikkeessä kun lasten kaitsemiselta ehtii. Toimii akvaarioiden hoitajana ja ruuhkan yllättäessä myös myyjänä.

http://www.akvaariokeskus.com

http://www.akvaariokauppa.fi/new/index.php

 

LOGO-Faunatar-2012_400x99_1

Faunatar-myymälät
Faunatar-myymälöissä tuotteita tarjotaan kaikille eläinryhmille tarkoin valituista sarjoista. Tarvikkeita ja ruokia on kissoille, koirille, jyrsijöille ja muille jo tutuksi tulleille lemmikeille unohtamatta frettejä, kääpiösiilejä ja muita hieman harvinaisempia eläimiä. Tarvikkeiden ja ruokien lisäksi Faunatar tarjoaa asiakkailleen terveet ja hyvin hoidetut pieneläimet: linnut, jyrsijät, kanit, matelijat, sammakkoeläimet sekä selkärangattomat eläimet kuten ravut, kotilot, hämähäkkieläimet ja hyönteiset. Kaikissa Faunatar-myymälöissä on monipuolinen valikoima makeanveden akvaariokaloja ja kasveja.
Osa myymälöistämme toimittaa tilauksesta tarvikkeita myös hevosille ja ratsastajille.

pikku Faunattaret
Faunatar-ketjussa toimii myös pikku Faunatar-myymälöitä. Nämä pikku Faunatar -myymälämme pitävät vakituisessa valikoimassaan monipuolisesti tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille, aivan kuten muutkin myymälämme. Ero jo tutuksi käyneisiin Faunatar-myymälöihin on se, ettei pikku Faunattaren perusvalikoimiin lukeudu jyrsijät, kanit, linnut ja muut pienet lemmikit, terraarioeläimet eivätkä akvaariokalat. Mikäli toivot voivasi noutaa eläimen pikku Faunatar-myymälästä, voit kysyä siihen mahdollisuutta myymälän henkilökunnalta ja sopia asiasta tarkemmin heidän kanssaan.

http://www.faunatar.fi

 

akvaarioon

Kaupastamme löydät Suomen monipuolisimman valikoiman akvaariotuotteita sekä makeaan että meriveteen. Valikoimassamme on paitsi tutut, hyväksi havaitut akvaariotuotteet, myös harvinaisempia laatumerkkejä.

Nettikaupassamme ostosten teko on helppoa ja turvallista. Kauppa on avoinna vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri, olitpa missä päin Suomea tahansa. Valtaosa nettikaupassamme näkyvistä tuotteista, yli 1600 tuotetta, löytyy suoraan varastostamme, joten toimitukset ovat nopeita ja luotettavia.

Reaaliaikaisen varastotilanteen ansiosta tilaaminen on selkeää. Varastotuotteiden lisäksi voimme tilauksesta toimittaa yli 10 000 tuotetta edustamiemme merkkien valikoimista. Muista seurata Uutuuksia – valikoimamme kasvaa jatkuvasti!

Tervetuloa myös ostoksille paikan päälle Lahdessa sijaitsevaan myymäläämme!

http://www.akvaarioon.fi

 

Helsingin Akvaariokeskus

Arkisto

heinäkuu 2019
ma ti ke to pe la su
« kesä    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031