Muutoksia foorumiin

Täällä voit keskustella aqua-webin uutisista ja artikkeleista. (Uusien viestien lähettäminen rajoitettu ylläpitoon)

Valvoja: Moderaattorit

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja MA7xGE » 17:29, 02.03.2012

Mutta se helpottaisi, jos ei TIEDÄ minkälaista esim. kasvia etsii.

(Siis tuo alaluokitus myyntipalstoille)

Jos esim. naapuritalossa olisi jokin superupea harvinainen kasvi tosi halvalla (liioittelen) tyyliin joku... Sininen tiikerilumme ja pistää hakuun "Kasv*, jää tuo löytämättä.

Siis tämä nyt oli superliioiteltu, mutta idean saitte.
MA7xGE
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 2199
Ikä: 22
Liittynyt: 13:24, 27.02.2011
Paikkakunta: Loimaa (Tre asap)
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Anniquu_ » 17:37, 02.03.2012

Laita hakuun loima* niin löydät kaikki superupeat kohteet, joita Loimaalla on myynnissä ;) Siis sikäli mikäli viestiin on merkattu paikkakunta....
Anniquu_
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 1287
Ikä: 38
Liittynyt: 17:07, 28.03.2009
Paikkakunta: Kangasala
Akvaarioseurat: TAS

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja MA7xGE » 19:05, 02.03.2012

No täällä se ehkä toimii, mutta entäs esim. Helsingissä? :D
MA7xGE
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 2199
Ikä: 22
Liittynyt: 13:24, 27.02.2011
Paikkakunta: Loimaa (Tre asap)
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Mari Kurki » 21:23, 02.03.2012

Eräs itseäni tässä taannoin häirinnyt asia: Nimimerkkien samankaltaisuusbugi. Nykyisellään foorumille voi rekisteröityä liian samankaltaisilla nimimerkeillä ja tämä aiheuttaa sekaannusta. Itse vaihdoin vanhan vuosia käytössä olleen nimimerkkini, kun foorumille rekisteröityi toinen käyttäjä liian samankaltaisella nimimerkillä. Mielestäni olisi hyvä jos tällaisen pystyisi estämään, esim. niin että rekisteröityvän nimimerkin tulisi olla vähintään kahden kirjaimen verran erilainen kuin jo foorumilla oleva nimimerkki ja erikoismerkit eivät olisi sallittuja. Omalla kohdallani ero oli: Mari / Mari_ (tarkoitus ole loukata ketään, tuon vain omakohtaisen esimerkin avulla ongelman esiin).
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
 
Viestit: 6715
Ikä: 47
Liittynyt: 00:09, 11.01.2002
Paikkakunta: Espoo, HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja MinnaG » 23:12, 07.03.2012

Kannatan myös sitä ajatusta, että myynti-ilmoituksia jotenkin kategorisoitaisiin esim just "kasvit", "kalat", "tekniikka" tai "akvaariot", ja että ilmoituksesta pitää löytyä tietyt tiedot, esim otsikossa paikkakunta. Viestin automaattinen poisto mahdolliseksi kahden kuukauden päästä ihan aiheellinen, mutta jos viestin laatija pitäisi sitä ilmoitustaan jotenkin aktiivisena, niin sitten sitä ei poistettaisi? Ei tule sitä sitten YV:llä että "ainiin, enhän ees muistanu koko ilmoitusta, joo ei ole enää tarvetta", ja itse on nähnyt vaivaa asian eteen ja odotellut vastausta jopa yli viikon.

Turhaan olen vastaillut ilmoituksiin YV:llä vaikka ilmoitus ei ole enää edes voimassa, eli sitä ei ole poistettu jos jokin on mennyt kaupaksi tai ei enää haluta ostaa jotakin. Siinä mielessä on mielestäni aivan älytöntä että viestiketjuissa on vuosia vanhoja myynti-ilmoituksia sotkemassa kaupantekoa :) Olen ainakin itse yrittänyt pyytää ylläpitoa poistamaan viestini jos myymäni tavarat eivät ole enää kaupan. Muokkaus-ominaisuus omaan ilmoitukseen pitäisi olla, ettei tarvitse sitä kommenttia sinne omaan ketjuun laittaa "vastoin sääntöjä" jos esim. joku ilmoituksen osa muuttuu. Jos ei voi muokata omaa ilmoitustaan, niin sitten sallittaisiin kommentointi, jos kohteen tietoja pitää täydentää. Sehän olisi sitten sama kuin "nosto" ja siihen pätisi samat ohjeet/säännöt?
MinnaG
Starting Member
Starting Member
 
Viestit: 24
Ikä: 46
Liittynyt: 10:07, 11.03.2010
Paikkakunta: Imatra
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja paul » 23:38, 07.03.2012

herppi.netissa tuli uusittu kauppatori joka on todella toimiva.
Kannattaa tutustua.
http://www.herppi.net/classifieds/
paul
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 3288
Ikä: 39
Liittynyt: 13:39, 15.01.2005
Paikkakunta: Vantaa
Akvaarioseurat: Ciklidistit
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja MA7xGE » 00:02, 08.03.2012

[quote="MinnaG"]Kannatan myös sitä ajatusta, että myynti-ilmoituksia jotenkin kategorisoitaisiin esim just "kasvit", "kalat", "tekniikka" tai "akvaariot", ja että ilmoituksesta pitää löytyä tietyt tiedot, esim otsikossa paikkakunta. Viestin automaattinen poisto mahdolliseksi kahden kuukauden päästä ihan aiheellinen, mutta jos viestin laatija pitäisi sitä ilmoitustaan jotenkin aktiivisena, niin sitten sitä ei poistettaisi? Ei tule sitä sitten YV:llä että "ainiin, enhän ees muistanu koko ilmoitusta, joo ei ole enää tarvetta", ja itse on nähnyt vaivaa asian eteen ja odotellut vastausta jopa yli viikon.

Turhaan olen vastaillut ilmoituksiin YV:llä vaikka ilmoitus ei ole enää edes voimassa, eli sitä ei ole poistettu jos jokin on mennyt kaupaksi tai ei enää haluta ostaa jotakin. Siinä mielessä on mielestäni aivan älytöntä että viestiketjuissa on vuosia vanhoja myynti-ilmoituksia sotkemassa kaupantekoa :) Olen ainakin itse yrittänyt pyytää ylläpitoa poistamaan viestini jos myymäni tavarat eivät ole enää kaupan. Muokkaus-ominaisuus omaan ilmoitukseen pitäisi olla, ettei tarvitse sitä kommenttia sinne omaan ketjuun laittaa "vastoin sääntöjä" jos esim. joku ilmoituksen osa muuttuu. Jos ei voi muokata omaa ilmoitustaan, niin sitten sallittaisiin kommentointi, jos kohteen tietoja pitää täydentää. Sehän olisi sitten sama kuin "nosto" ja siihen pätisi samat ohjeet/säännöt?[/quote]

Samaa mieltä, tässä varteenotettavia alaotsikoita:
*Akvaariot, terraariot ja -paketit.
*Kasvit ja niiden hoito.
*tekniikka.
*akvaarion eloton sisustus.
*kalat.
*selkärangattomat.
*muut.

Ja tuo myynti-ilmojen poisto kuukauden päästä viimeisimmästä päivityksestä.

Myyntitavaran sijaintia ei tarvitse kertoa, jos se lukee valmiiksi myyjän tiedoissa. (Siis tuolla oikealla tämän viestin vieressä lukee minullakin: "Loimaa. (Jee.)'')

Tällä hetkellä kun yrittää löytää jotakin kivaa haun kautta, selaa vain enimmillään sen ensimmäisen 5 sivua, kun ei yhtään tiedä onko loppujen ilmojen kirjoittajia enää edes olemassa. :D
MA7xGE
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 2199
Ikä: 22
Liittynyt: 13:24, 27.02.2011
Paikkakunta: Loimaa (Tre asap)
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Mari Kurki » 16:09, 08.03.2012

[quote="Mari Kurki"]Eräs itseäni tässä taannoin häirinnyt asia: Nimimerkkien samankaltaisuusbugi. Nykyisellään foorumille voi rekisteröityä liian samankaltaisilla nimimerkeillä ja tämä aiheuttaa sekaannusta. Itse vaihdoin vanhan vuosia käytössä olleen nimimerkkini, kun foorumille rekisteröityi toinen käyttäjä liian samankaltaisella nimimerkillä. Mielestäni olisi hyvä jos tällaisen pystyisi estämään, esim. niin että rekisteröityvän nimimerkin tulisi olla vähintään kahden kirjaimen verran erilainen kuin jo foorumilla oleva nimimerkki ja erikoismerkit eivät olisi sallittuja. Omalla kohdallani ero oli: Mari / Mari_ (tarkoitus ole loukata ketään, tuon vain omakohtaisen esimerkin avulla ongelman esiin).[/quote]
Ja vastaava nimimerkkien samankaltaisuusbugi: Tilpehööri ja Tilpehyyr (tässä on kyllä se kahden kirjaimen ero, mutta ovat silti mielestäni liian samankaltaiset). Eikö tämä ärsytä ketään muuta? Vai alkaako tämä ärsyttää vasta jos molemmat kirjoittajat ovat aktiivisia ja kirjoittavat vaikka vuorotellen samaan viestiketjuun, jolloin ongelma korostuu?
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
 
Viestit: 6715
Ikä: 47
Liittynyt: 00:09, 11.01.2002
Paikkakunta: Espoo, HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja LKA » 19:11, 08.03.2012

Kertokaa, jos olen väärässä tai en osaa käyttää tätä foorumia, mutta on ärsyttävää kun Aqua-Webin etusivulta (siis ihan etusivulta, ei keskustelun etusivulta) ei pääse suoraan Myydään-osioon. Aina on pakko klikata jotakin tuoreimmista myynti-ilmoituksista joita etusivulla näkyy ja sitä kautta siirtyä myyntipalstalle. Elämääni aavistuksen helpottaisi, jos "Kaupan uusimmat myynti-ilmoitukset"-otsikko olisikin linkki josta avautuisi kaupan myynti-ilmoitukset. Varmaan muillakin kuin minulla kuuluu päivittäisiin rutiineihin tarkistaa, onko mitään mielenkiintoista tullut myytäväksi lähiaikoina. Kaupan myynti-ilmoitusten jaottelu taas hankaloittaa ilmoitusten selaamista, parempi kun näkee kerralla mitä on tullut muutaman viime päivän aikana myyntiin...
LKA
Junior Member
Junior Member
 
Viestit: 231
Liittynyt: 15:21, 19.08.2010
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Mari Kurki » 21:17, 17.03.2012

Aion yllätyksekseni puoltaa tuota myyntipalstan osioihin jakamista :o
Etsiskelin juuri itse tuolta asioita ja totesin saman kuin aiemmatkin kirjoittajat. Aihealueisiin jako selkeyttäisi myyntipalstaa huomattavasti. Nyt on todella hankala löytää kaikkien viestien joukosta itseä kiinnostavat ilmoitukset, etenkin kun otsikointi on kovin sekavaa osittain.
Ehdotan seuraavanlaista jakoa, seuraavilla lisäsäännöillä (kaikkiin myynti-ilmoituksien otsikoihin paikkakunta pakolliseksi):
Akvaariot (Otsikossa mainittava altaan koko ja onko kyseessä paketti)
Kasvit (ilmoituksessa mainittava lajit ja määrä)
Tekniikka (Otsikossa mainittava laite ja merkki, esim. ulkosuodatin, Eheim, tai yksiputkinen loisteputkivalaisin, Giant)
Akvaariotarvikkeet (sama kuin edellä, esim. Profito lannoite 250 ml, vajaa pullo)
Kalat & muut akvaarioeläimet (ilmoituksessa mainittava lajit, koko ja määrä)
Lisäksi ilmoituksissa tulisi olla maininta mahdollisista lisäseuralaisista huutokauppalappujen tapaan, esim. limaska/kotilovaara. Kannatan myös ajatusta että kuukauden vanhat, päivittämättömät ilmoitukset poistuisivat automaattisesti. Mielestäni kauppapalsta on myös paisunut sen verran suureksi, että olisi ok kieltää kaiken akvaarioon liittymättömän tavaran myynti kokonaan (ei näitä nyt tavattomasti olekaan, mutta on niille muitakin paikkoja).

Muoks. Niijoo.. ja kun nuo säännöt olisivat näkyvillä jokaisen alueen etusivulla, voitaisiin kauppapalstaa moderoida tiukemmin ja poistaa surutta väärin otsikoidut/sääntöjä noudattamattomat ilmoitukset.
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
 
Viestit: 6715
Ikä: 47
Liittynyt: 00:09, 11.01.2002
Paikkakunta: Espoo, HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Nallurainen » 21:22, 17.03.2012

Otsakkeeseen mahtuu van rajallinen määrä merkkejä joten helpompi pitää vain mitä myy ja paikka kunta esin kasveja hesa, ja kaikki muu sitten itse viestiin.
Anna akvalle pikkusormi ja se vie koko kämpän, vai miten se nyt menikään.
Nallurainen
Katalysaattori
Katalysaattori
 
Viestit: 434
Ikä: 61
Liittynyt: 00:13, 29.09.2009
Paikkakunta: Loimaa/Metsämaa
Akvaarioseurat: Tas
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja paul » 01:12, 18.03.2012

Huomasin kun etsin haulla noita myynti-ilmoituksia niin tuskaa on...
paul
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 3288
Ikä: 39
Liittynyt: 13:39, 15.01.2005
Paikkakunta: Vantaa
Akvaarioseurat: Ciklidistit
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja MrAFCMagic » 12:36, 18.03.2012

[quote="paul"]Huomasin kun etsin haulla noita myynti-ilmoituksia niin tuskaa on...[/quote]
Kerro toki mikä siitä tekee tuskaista? Jaottelu on ihan jees ajatus, mutta itse ainakin seurailen myyntipalstaa päivittäin, joten ei sieltä mitään jää näkemättä ja muistiin jää kaikkien ilmoitusten otsikot. Ja otsikoidaan mielellään yleisesti, ei liian tarkasti, koska sitten aletaan myymään yhtä tuoetta / ilmoitus.
MrAFCMagic
Katalysaattori
Katalysaattori
 
Viestit: 1723
Ikä: 23
Liittynyt: 20:52, 31.03.2009
Paikkakunta: Tampere
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja paul » 14:35, 18.03.2012

Käykää oikeasti katsomassa tuota herppi.net:in uutta kauppaosiota.
Siinä voi katsoa kaikkia kerralaan, myös osto ja myynti-ilmoituksiakin.
Kuitenkin voi sitten tarkennella miten haluaa.

Eli jos haluaa katsoa kaikkia se onnistuu tai sitten vain myynti-ilmoituksia kaikista.
Jos etsii tiettyä niin otat sitten vain sen osion.
Toimii loistavasti.

Ja vastauksena hillerin kysymykseen.
Esim olen etsinyt uutta akvaariota ja kun etsii haulla niin tulee kaikki mahdolliset kala-ilmoitukset joissa mainitaan akvaarion koko.
Myös altaita myydään nimellä: akvaario, akvario, allas, asumus, vesi-astia ymst...
Samoin paikkakunta on sitten oma juttunsa.
Lisäyksenä, että meikäläisen muisti ei kyllä muista mikä oli jonkun tietyn ilmoituksen otsikko.
paul
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 3288
Ikä: 39
Liittynyt: 13:39, 15.01.2005
Paikkakunta: Vantaa
Akvaarioseurat: Ciklidistit
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Mari Kurki » 17:12, 18.03.2012

Juu, paul tiivisti hyvin tuon havaitsemani ongelman. Joko sääntöjä pitäisi täsmentää siten, että akvaariota saa myydä vain otsikolla akvaario (ja koko mainittu), tai sitten pitäisi olla erillinen osio myyntiosiossa: akvaariot ja edelleen otsikossa maininta altaan koosta ja paikkakunta. Tämä helpottaisi haulla etsimistä huomattavasti.
Kaikkein paras vaihtoehtohan olisi sellainen, missä ilmoitusta jätettäessä kysyisi paikkakunnan vetovalikosta, ja akvaario-osaston kyseessä ollen, olisi oma kenttä missä koko tulee ilmoittaa, samoin hinnalle olisi oma kenttä ja sitten ohjelma herjaisi eikä päästäisi eteenpäin ennenkuin nämä olisi täytetty.
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
 
Viestit: 6715
Ikä: 47
Liittynyt: 00:09, 11.01.2002
Paikkakunta: Espoo, HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja paul » 17:55, 18.03.2012

Anteeksi kun jankutan, mutta tuo aikaisemmin mainitun oorumin kauppa osia on juurikin sellainen jossa näkyy jo yleisnäkymäss hinta suoraan ja jos ei laita hintaa niin tulee ilmoitukseen automaattisesti tarjoa.
paul
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 3288
Ikä: 39
Liittynyt: 13:39, 15.01.2005
Paikkakunta: Vantaa
Akvaarioseurat: Ciklidistit
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Amos » 17:19, 20.04.2012

Pikku juttu, mutta olisiko hyvä idea, jos eri harrastajien viesteissä esiintulevat akvaarioseurojen nimet linkitettäisiin suoraa ko seurojen sivuille. Saattaisi tulla useampia käyntejä sivuilla, ja ehkä uusia jäseniäkin :))
Amos
Senior Member
Senior Member
 
Viestit: 769
Liittynyt: 01:35, 01.05.2008
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja bluefish1 » 18:09, 20.04.2012

Täytyy todeta, että tuo herppi.netin kauppapalsta on kyllä aika toimiva. Onhan tämäkin hyvä, mutta tuo on kyllä kätevä.
bluefish1
Senior Member
Senior Member
 
Viestit: 524
Liittynyt: 09:47, 21.08.2010
Akvaarioseurat: CorydoradinaeFinland
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Puljaaja » 00:31, 23.04.2012

Mä nillitän vajavaisista myynti-ilmoituksista, eikö sellaisia voisi suorilteen poistaa? Kun kuitenkaan ketjussa ei saa kysellä täsmennyksiä.
(Joojoo, yksärillä sais, mutta sellaisia ilmoituksia on niin paljon, mistä puuttuu heti kättelyssä jokin oleellinen tieto.)
Puljaaja
Junior Member
Junior Member
 
Viestit: 205
Ikä: 41
Liittynyt: 20:34, 10.12.2010
Paikkakunta: Hki
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja shays » 00:39, 23.04.2012

Puljaaja kirjoitti:Mä nillitän vajavaisista myynti-ilmoituksista, eikö sellaisia voisi suorilteen poistaa? Kun kuitenkaan ketjussa ei saa kysellä täsmennyksiä.
(Joojoo, yksärillä sais, mutta sellaisia ilmoituksia on niin paljon, mistä puuttuu heti kättelyssä jokin oleellinen tieto.)


Näinpä, voi käydä jokseenkin turhauttavaksi kysellä jokaiselta epäselvän ilmoituksen laatijalta niitä tarkennuksia erikseen. Ja jokainen jota asia kiinnostaa joutuu sen kysymään, sen sijaan että se kävisi ilmi heti kättelyssä siitä ilmoitustekstistä.
shays
Katalysaattori
Katalysaattori
 
Viestit: 581
Ikä: 32
Liittynyt: 20:34, 06.07.2005
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Nallurainen » 01:00, 23.04.2012

Hyvimpä tää on näinkin toiminut että on yksärillä kysynyt ne puuttuvat tiedot.
Anna akvalle pikkusormi ja se vie koko kämpän, vai miten se nyt menikään.
Nallurainen
Katalysaattori
Katalysaattori
 
Viestit: 434
Ikä: 61
Liittynyt: 00:13, 29.09.2009
Paikkakunta: Loimaa/Metsämaa
Akvaarioseurat: Tas
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja shadow » 08:36, 23.04.2012

Samoilla linjoilla kuin kaksi nämä kaksi kirjoittajaa..

[quote="shays"][quote="Puljaaja"]Mä nillitän vajavaisista myynti-ilmoituksista, eikö sellaisia voisi suorilteen poistaa? Kun kuitenkaan ketjussa ei saa kysellä täsmennyksiä.
(Joojoo, yksärillä sais, mutta sellaisia ilmoituksia on niin paljon, mistä puuttuu heti kättelyssä jokin oleellinen tieto.)[/quote]

Näinpä, voi käydä jokseenkin turhauttavaksi kysellä jokaiselta epäselvän ilmoituksen laatijalta niitä tarkennuksia erikseen. Ja jokainen jota asia kiinnostaa joutuu sen kysymään, sen sijaan että se kävisi ilmi heti kättelyssä siitä ilmoitustekstistä.[/quote]
shadow
Starting Member
Starting Member
 
Viestit: 40
Liittynyt: 10:39, 17.08.2009
Paikkakunta: Vihti
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Mari Kurki » 14:23, 07.05.2012

Hoi ylläpito!
Löytyykö tälle myyntipalstan osioimiselle kannatusta/tekijää? Aika monen mielestä tuntuisi olevan kuitenkin ihan kätevä juttu. Ja jos haluaa enemmistön mielipiteen, niin voisikos tästä väsätä vaikka ihan äänestyksen?
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
 
Viestit: 6715
Ikä: 47
Liittynyt: 00:09, 11.01.2002
Paikkakunta: Espoo, HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja Nallurainen » 14:54, 07.05.2012

Ei löydy kannatusta eikä tekijää.
Anna akvalle pikkusormi ja se vie koko kämpän, vai miten se nyt menikään.
Nallurainen
Katalysaattori
Katalysaattori
 
Viestit: 434
Ikä: 61
Liittynyt: 00:13, 29.09.2009
Paikkakunta: Loimaa/Metsämaa
Akvaarioseurat: Tas
Sukupuoli: Mies

Re: Muutoksia foorumiin

ViestiKirjoittaja narm » 15:27, 07.05.2012

[quote="paul"]herppi.netissa tuli uusittu kauppatori joka on todella toimiva.
Kannattaa tutustua.
http://www.herppi.net/classifieds/[/quote]
Varsin huono systeemi tuo jaottelu. Minun mielestä, sen enempää perustelematta. Täällä näin hyvä ja selkeä. Joskin se paikkakunta olisi pakollinen jo otsikkoon.
narm
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 1511
Ikä: 44
Liittynyt: 20:08, 06.04.2007
Paikkakunta: Vantaa
Akvaarioseurat: ---
Sukupuoli: Nainen

EdellinenSeuraava

Paluu Uutisaiheet, artikkelit ja kommentit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa