lahden akvaarioliikkeet

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
aguilegia
Junior Member
Junior Member
Viestit: 117
Liittynyt: 13:04, 01.03.2004
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: tampere

lahden akvaarioliikkeet

Viesti Kirjoittaja aguilegia »

Tämä Tamperelainen matkaa usein Lahteen. Missä ovat lahden parhaat akvaarioliikkeet?

-Annika
On huomattavasti parempi tietää vähän kaikesta kuin kaikki yhdestä asiasta
-Blaise Pascal
rehtiheppu
Junior Member
Junior Member
Viestit: 51
Liittynyt: 19:17, 19.03.2004
Paikkakunta: Lahti

Lahden liikkeet

Viesti Kirjoittaja rehtiheppu »

Liipolassa on mielestäni lahden paras akvaarioliike.
Vielä on kesää jäljellä vai onko ?
VesiEläin
Elite Member
Elite Member
Viestit: 5925
Liittynyt: 07:54, 04.03.2004
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Lempäälä

Viesti Kirjoittaja VesiEläin »

Löysin Googlella tällaiset osoitteet:
http://koti.phnet.fi/jarkki/liikkeet.html
PaulaP
Junior Member
Junior Member
Viestit: 220
Liittynyt: 19:33, 23.09.2003
Paikkakunta: Ruovesi

Viesti Kirjoittaja PaulaP »

NIitä on siis kaksi, Hopeakäpälä keskustassa ja Black Bull Launeen markettialueen vieressä.

Hopeakäpälä on pieni aloittelevan harrastajan liike. Käyn joskus sieltä katselemassa kaloja tai kasveja, voivat olla paljonkin halvempia kuin BB:ssä. Myös muiden pikkueläinten tarvikkeita ja esim. jyrsijöitä.

BB on hehtaarihalli Liipolan ostarilla, siellä on kaikkee mahdollista muillekin eläimillä kuin kaloille, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa jos Lahdessa pyörii. Marko-niminen partamies tietää kaloista todella paljon, ja kun asiakassuhde vakiintuu, hän kertoo suoraan esim. laitteista, mitä kannattaa ostaa ja mitä ei. Alussa vähän töks-tyyppi. Muista myyjistä en osaa sanoa, kun asioin aina hänen kanssaan. Kala-altaita varmaan toista sataa + iso kiekkoallas, hieno kuin mikä, mut se ei ole myynti-allas. Monipuolinen ja erittäin kattava liike kaikkien kotieläinten omistajilla, suosittelen näistä kahdesta.
amanda
Senior Member
Senior Member
Viestit: 964
Liittynyt: 11:04, 27.08.2004
Akvaarioseurat: LAS
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja amanda »

Lahdessa on kolmaskin lemmikkieläinliike, Faunatar. Se on keskustassa, kauppakeskus Triossa. Se on vasta avattu liike mutta ihan hyvä valikoima siellä on erilaisia kalojen ja muiden lemmikkien hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Pääasiallisesti taitaa olla akvapuolella noita Junglen ja JBL:n tuotteita. Ihan mukava liike, kannatta sekin käydä katsastamassa.

Black Bull on täällä selkeesti jakanut mielipiteet kahtia, suurimmalta osalta juuri palvelun takia. Itse pärjään siellä ihan hyvin, mutta aloittelevat ystäväni ovat joskus kokeneet palvelun "alentuvana". Palvelu-tilanteen kokeminenhan on subjektiivista, joten kannattaa käydä itse katsomassa. Muuten BB on minusta parantanut vuosien kuluessa tasoaan todella hyvin.

Hopeakäpälä on pieni liike, mutta sieltä saa aloittelijakin useimmiten ystävällistä palvelua ja asiantuntevia neuvoja.

Kaikki liikkeet ovat erilaisia ja kyllä ne kannattaa kaikki käydä katsastamassa. Mainittakoon vielä että kaikki liikkeet osallistuivat tuossa jokuaika sitten siihen lasten polin akvan kuntoonlaittoon todella hienosti, meinasin lentää pyrstölleni kun saatiin lahjoituksena kaikki mitä pyydettiin. Eli hyvä henki pohjimmiltaan kaikissa kaupoissa! :D
jossuliini
Member
Member
Viestit: 456
Liittynyt: 20:19, 09.05.2004
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Paimio

Viesti Kirjoittaja jossuliini »

Minusta BB on toki kovin hieno ja kaikkea mutta palvelu melko lailla töksähtelevää. Ensimmäiseksi uuteen akvaarioon kaupiteltiin pohjalämmitintä, "tietenkin sä sen tarvit". Mattosuodatin - pyh. Olen kuunnellut sivukorvalla myös erään lapsiperheen "karkkiostoksia" kala-altailla. Neuvomaan en ole kehdannut ryhtyä, koska ensimmäinen oma allas on vasta rakenteilla :?
En ihan kauheasti alkuyrityksen jälkeen ole halunnut myyjien kanssa keskustella, jotenkin nihkeä olo jäi. Valikoima on kyllä laaja ja tila hieno, niin että kannattaa kyllä ihmeessä käydä katsomassa jos sinnepäin eksyy.
Keskustassa helpommin saavutettavissa tosiaan nuo Hopeakäpälä (melko suppea kala- ja kasvivalikoima) Aleksanterinkadun alkupäässä linja-autoaseman lähellä, sekä kauppakeskus TRIO:n keskimmäisen osan (Opaali) alakerroksessa Faunatar. Siellä on ihan mukavat valikoimat ja jotenkin mukavat myyjät, niin että minäkin uskaltaisin jopa keskustella :)
Itse tietty kannattaa käydä tutustumassa kaikkiin niin saa tuntumaa, ainahan nämä "tykkää-ei tykkää" jutut on henkilökohtaisia.
aguilegia
Junior Member
Junior Member
Viestit: 117
Liittynyt: 13:04, 01.03.2004
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: tampere

Viesti Kirjoittaja aguilegia »

kiitoksia. faunatteressa kävinkin kun se on ton koulutuspaikkani naapurissa ja hopeakäpälästä lähti mukaan omenakotilot :) vielä siis tarkistamaan tämä isompi mesta. ainoa vaan että kun kuljen bussilla.. mutta enköhän mä onnistu löytämään sen bb:nkin.
On huomattavasti parempi tietää vähän kaikesta kuin kaikki yhdestä asiasta
-Blaise Pascal
jossuliini
Member
Member
Viestit: 456
Liittynyt: 20:19, 09.05.2004
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Paimio

Viesti Kirjoittaja jossuliini »

Bussilla torinvarresta (21, 30) Liipolaan, kannattaa kysyä kuskilta missä jäädä pois (Liipolan ostoskeskukseen tahdot :D ) Suurinpiirtein Citymarketin takapihan ohitettua -ison liikenneympyrän jälkeen- kannattaa ruveta tsuumailemaan poisjäämistä. Kauppakeskus ei valitettavasti mitenkään näy bussireitille, mutta kun suunnistat Liipolan koululle tai "ostoskeskukseen" niin kyllä löytyy. Onnea etsintään :D
VilleJ
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 4745
Liittynyt: 19:55, 17.02.2002
Paikkakunta: hki

Viesti Kirjoittaja VilleJ »

Varsinkin kun se Liipolan ostari on varsin pieni ;) Ajoin autolla siitä ekan kerran ohi mäen päälle, kunnes tuumasin, että tuon parin liikkeen "ostarin" oli pakko olla "se Liipolan ostari" ;)

En järin tykästynyt BB:hen syystä, että tilaa on vaikka muille jakaa, oli liike enemmänkin kuin tyhjä varastohalli. Kalatarjonnan osalta ainakaan kesällä ei järin erikoisuuksia löytynyt - sitä peruskalaa vain. Liikkeen tunnelma oli sama kuin Arabian Faunattaressa.

Trion Faunatteressa viipyin 5s, kun puhelin soi ja piti mennä, heh.. Toisella kerralla kun olin autolla liikenteessä, en ehtinyt ko. liikkeeseen ennen sen sulkemista. Ehdin hädin tuskin tuonne BB:aan.

Mutta varmasti tuo BB:kin on tutustumisen arvoinen paikka ja kalastokin muuttunut tässä kesän jälkeen.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”