HAS: Vuosikokous ja kevään tapahtumakalenteri

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 429
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: Vuosikokous ja kevään tapahtumakalenteri

Viesti Kirjoittaja Plankton »

HAS - Helsingin Akvaarioseura ry järjestää pääsiäismaanantaina 18.4.2022 klo 10 alkaen kerhohuoneen akvaarioiden huoltopäivän, olet lämpimästi tervetullut auttamaan huoltotoimenpiteissä!

Vuosikokous siirtyy aiemmin ilmoitetusta 12.4. eteenpäin ja uusi ajankohta on tiistaina 3.5.2022 klo 18 alkaen. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: hyväksytään mm. toimintakertomus ja tilinpäätös kuluneelta toimikaudelta sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille. Lisäksi käsitellään ja hyväksytään yhdistyksen päivitetyt toimintasäännöt. Kokous järjestetään kerhohuoneella (Eteläinen Hesperiankatu 34, sisäpiha, Helsinki). Kahvipannu kuumana, tervetuloa!

Tiesitkö, että kerhohuoneelle on tilattu Amazonas-, DATZ-, ja Practical Fishkeeping -lehdet, joiden uusimmat numerot ovat vapaasti luettavissa kerhoilloissa. Voit myös lainata seuran kirjaston akvaarioaiheisia kirjoja tai vaikka nostoimukuppeja akvaarion siirtoa tai muuttoa varten! Tule tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan muita akvaarioharrastajia!

Tänä keväänä emme valitettavasti järjestä suosittua huutokauppaa, mutta pyrimme järjestämään tapahtuman myöhemmin!

HAS:n jäsenet löytävät https://www.has.fi/ -verkkosivulta Extranet-jäsenalueen, johon kirjautumalla pääsee seuraamaan 22.3. pidetyn Saniaiset akvaarioharrastuksessa kasvi-illan tallenteen. Jäsenalueelta löytyy myös jäsenedut verkkokauppojen alekoodeineen ja Kalalehdet.

PS. Olethan merkannut jo kevätkauden muut tapahtumat kalenteriisi:

la 21.5.2022 klo 11.00 Kevätretki Lemmenlaaksoon
Lähdetään kevätretkelle Lemmenlaakson luonnonsuojelualueelle Järvenpään ja Sipoon rajamaille. Lemmenlaaksossa on tulentekopaikka ja grillausmahdollisuus. Ota mukaan omat eväät. Tutustu kohteeseen tarkemmin osoitteessa https://bit.ly/339CM59. Liikutaan paikalle omilla autoilla. Tavataan pohjoisella parkkipaikalla klo 11.00. Kimppakyydeistä on mahdollista keskustella HAS:n Facebook-sivulla tapahtuman yhteydessä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Jos olet saapumassa paikalle, mutta eksyt seurueesta, soita Villelle: 050 350 7282.

la 6.8.2022 klo 10.00 Kesäretki Molskahdus!
Tämän vuoden kesäretki suuntautuu pitkästä aikaa Suomenlinnaan, jossa vietetään mukava kesäpäivä eväiden kanssa. Ota mukaan syötävää (halutessasi muiden kanssa jaettavaksi) ja juotavaa. Lähtö Kauppatorilta klo 10.00 - tavataan lippukioskin kulmalla. Takaisin tullaan omaan tahtiin, mutta viimeistään iltalautalla. Retkelle ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa HAS:n toimintaan mukaan!
Liity joukkoon mukaan myös Facebookissa! ja Instagramissa!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helsingin Akvaarioseura ry., Eteläinen Hesperiankatu 34 (sisäänkäynti Museokadun puolelta sisäpihalle), 00100 HELSINKI, www.has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”