Myyty Akvaario 245 litraa 140e (Tre)

Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:

  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.

Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!

Myyty Akvaario 245 litraa 140e (Tre)

ViestiKirjoittaja Susannahi » 18:26, 17.12.2018

Myydään iäkäs, mutta vesitiivis akvaario tarvikkeineen muuton tieltä. Allas on matalan mallinen; pituus 100cm, leveys 70cm ja korkeus 35cm. Hp.140e/tarjous.

Mukaan tulee jalusta, valaisimet, Eheim-ulkosuodatin, lämmitin, lämpömittari ja sileää hiekkaa. Hintapyyntö 140e/tarjous on koko paketista, tai voit tehdä tarjouksen pelkästä altaasta ilman tekniikkaa. Allas tällä hetkellä kalaton, mutta suodatin yhä toiminnassa yms. Kuvan voin lähettää suoraan pyytäjälle, kun on liian suuri tiedosto tähän liitteeksi.

Kuljetuksessa Tampereelle ja lähialueille voidaan avustaa, ja myös tarvikkeita voi ostaa erikseen, jos noutaminen onnistuu. Yhteydenotot: vapaasointi@gmail.com
Susannahi
 
Viestit: 0
Liittynyt: 15:10, 17.12.2018
Sukupuoli: Nainen

Paluu Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: JPH2012 ja 2 vierailijaa