Ostetaan kalusteakvaario (Pirkanmaa)

Täällä voit ostaa tavaraa.

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:

  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.

Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!

Ostetaan kalusteakvaario (Pirkanmaa)

ViestiKirjoittaja Heksutin » 04:34, 01.12.2018

Muutaman vuoden akvattoman kauden jälkeen tekee taas allasta mieli. Ajan kanssa hakusessa meille hyvässä käytetyssä kunnossa oleva kalusteakvaario, korkeutta saisi olla. Värinä musta tai valkoinen. Tekniikka pitää saada piiloon, koska kissat ja koira.
Pakettiin pitää kuulua valokansi tms sekä sen verran tekniikkaa, että pääsee alkuun. Silikonit oltava kunnossa. Mieluusti käytöstä niin ei tartte kauaa kypsytellä. Jos tulee käytöstä niin tietyt kalat ovat ok (partaimumonnit ovat iso ei) ja kasvit sekä hiekka ok jos miellyttää. Kotiloita ei sovi olla. 3D-tausta plussaa.
Kipuraja 300 euroa, mielummin alle. Tampereelta tai lähistöltä. Nouto onnistunee, mutta tuonti toki aina kivempi ja siitä voidaan sopia kohtuullinen korvaus. Kantajia saan tänne päähän.
Rohkeasti ehdotuksia ja tarjouksia tulemaan yyveellä tai säpolla (rarecoons ät gmail.com) jos sinulta löytyisi kuvattu kokonaisuus tarpeettomana tai olet harrastusta lopettelemassa tai siirtymässä isompaan altaaseen.
Heksutin
 
Viestit: 0
Liittynyt: 03:56, 01.12.2018
Sukupuoli: Nainen

Paluu Ostetaan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa