Akvaario 1200 - litraa, Lohja VARATTU

Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:

  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.

Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!

Akvaario 1200 - litraa, Lohja VARATTU

ViestiKirjoittaja sainiohen » 18:13, 14.11.2018

Allas on 200 x 80 x 80. Altaassa on kuusijalkainen metallijalusta, säädettävin jaloin. Altaan alla on 30 mm paksu vaneri.
Altaassa on kaatokulma ja ala - allas, tuosta tarkemmat speksit pyydettäessä. Alhaalla runsaasti suodatinlevyä, suodatusvanua, biopalloja ja muita massoja. Kaatokulma ei ole tällä hetkellä käytössä, kun alkoi vuotamaan, tuon kuitenkin tiivistän haluttaessa, ennen kuin tästä lähtee. Ala - altaassa olen kuitenkin nyt pitänyt veden, että massat eivät menisi täysin pilalle.
Muuten altaan suodatuksesta vastaa Fluval FX6 - suodatin ja roskankerääjinä toimii Eheimin powerlinet, sekä pieni, että iso ja noiden päälle on vielä Aquael Turbo Filter 2000.
Veden liikkeestä on pitänyt huolen merivesikäyttöön tarkoitettu turbiini, jonka edellinen omistaja minulle myi. Käytän tätä laitetta 5 - tasolla, tehotasoja on 12. Erittäin tehokas laite siis kyseessä.

Valaistuksena toimii tällä hetkellä 2 x T8 - putkia, joilla on pituutta noin 120 cm. Kyseessä ei siis putkivalaisin tms, vaan pääteyksikkö, josta lähtee johdot, joiden päässä on lamppujen sytyttimet. Löytyy vielä yksi pääteyksikkö, jossa on kiinni 150 cm T5 - putki. Tuossa yksikössä on jokin kosketushäiriö, niin syttyy kun haluaa. Halusin altaaseeni hieman hämäryyttä, niin poistin tuon yhden valaisimen pois käytöstä ja kalat kiittivät, alkoivat liikkumaan paljon aktiivisemmin, kun valaistus heikkeni.
Pääteyksiköt hankittu aikanaan, kun oli tarkoitus lähteä rakentamaan kunnon kantta altaalle, mutta sitten elämä tuli ja tuhosi kaikki suunnitelmat. Altaassa ei siis ole kantta ja päällisenä toimii pari palaa pleksiä.

Altaassa ei ole myöskään kaapistoa, koska en ole saanut sellaista rakennettua.

Tämä setti on järkäle, on kokoa ja painoa myös tyhjänä. Melkein ainoastaan pakettiautolla liikkuu, ellei ole isoa kärryä käytössä. Edellinen omistaja antoi mukaan jalustaan kiinnitettävät renkaat, jolla voi pakettia liikuttaa. Nostoihin tuosta ei kuitenkaan ole apua.

Mieluusti koko höskä pakettina, kun olen huomannut tämän toimivan, ainakin suodatuksen osalta.

Hinta 600 euroa / järkevä tarjous.
Jos haluaa ostaa altaan sekä koko kalaston (erillinen ilmoitus), niin tuosta voidaan varmasti sopia jokin kimppahinta.

Ainoastaan nouto, minulla ei ole pakua tai tarpeeksi isoa kärryä, että voisin tätä kuljettaa.

Yhteydenotot: sainioh(at)gmail.com tai viestillä; nolla neljä neljä 373 04 70
sainiohen
Starting Member
Starting Member
 
Viestit: 9
Liittynyt: 11:23, 30.12.2014
Sukupuoli: Mies

Re: Akvaario 1200 - litraa, Lohja VARATTU

ViestiKirjoittaja sainiohen » 22:50, 01.05.2019

Myyty, saa poistaa.
sainiohen
Starting Member
Starting Member
 
Viestit: 9
Liittynyt: 11:23, 30.12.2014
Sukupuoli: Mies


Paluu Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa