Halloween-bileet

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Kiiki74
Senior Member
Senior Member
Viestit: 581
Liittynyt: 23:09, 26.05.2006
Akvaarioseurat: HAS
Paikkakunta: Kerava

Halloween-bileet

Viesti Kirjoittaja Kiiki74 »

HALLOWEEN -bileet!

31.10.2009 kello 18 alkaen on aika yöllisen seikkailun. Kerhohuoneemme Töölössä on valmistautunut ottamaan vastaan kaikenlaiset kummajaiset. Tule sitten vampyyrinä, noitana, haudastanousseena, kurpitsana tai ihan minä vaan, ovet aukeavat sinulle kyllä. Mukaasi voit tuoda evääksi vaikka katkenneita sormia, homeisen kakun, hämähäkkejä, kärpäsiä, kärpässieniä tai vihreää limaa ja juomaksi liskonverta tai kuravettä. HAS tarjoaa paikalle tulleille, 18-vuotta täyttäneille, boolin ja tunnelmallisen luolan juhlapaikaksi.

ALAIKÄISET:
Juhlat ovat tarkoitettu yli 15-vuotiaille kauhu-annostuksen vuoksi. Ja alaikäisten tulee toimittaa vanhempiensa nimillä, yhteystiedoilla sekä allekirjoituksilla varustettu lupalappu tapahtumapaikalle (omaathan myös henkilötodistuksen tai vastaavan). Lapusta tulee ilmetä myös kellon aika, johon asti juhlijalla on lupa olla tapahtumapaikalla.

NYYTTÄRI:
Ruoka on tarkoitettu koottavaksi nyyttäriperiaatteella. Jokainen ilmoittaa minulle tuomisensa, jotta voin pitää sitten kirjaa siitä, ettei kaikilla ole katkenneita sormia mukanaan. =) Samoin voi allekirjoittaneelle ilmoittaa ruoka-allergiat sekä kysellä reseptejä. Autan parhaan kykyni mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN:
Sitova ilmoittautuminen 25.10.2009 mennessä ohjelma@has.fi osoitteeseen. Otathan huomioon, että sinun ilmoittautumisesi perusteella tapahtumaa suunnitellaan myös.

Juhlat ovat tarkoitettu Helsingin Akvaarioseuran jäsenille, mutta jokainen jäsen voi tuoda mukanaan yhden avecin. Ja juhlissa on naamiaisasu pakko.

VALMISTELUA:
13.10.2009 suunnittelupalaveri Kerhohuoneella (kaikki tervetulleita)
27.10.2009 Kerhohuoneen Halloween-sisustaminen (kaikki tervetulleita) sekä askartelua

Jos sinulla tarjota Halloween-rekvisiittaa juhliamme varten, otamme ne erittäin mielellämme vastaan lainaksi tai lahjaksi.


Terveisin, kerhoemäntä Kiiki
Minuun saa yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse 040-4169888 (vain puhelut)
Tyhjänä ja myynnissä on 90 ja 412 litraiset jalustalliset kehysakvat.
Ilkka T
Junior Member
Junior Member
Viestit: 215
Liittynyt: 16:03, 22.03.2006
Akvaarioseurat: HAS - Ciklidistit - SAL
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki

Re: Halloween-bileet

Viesti Kirjoittaja Ilkka T »

Hieman myöhässä asian kanssa, mutta suuret kiitokset kaikille paikallaolleille erinomaisesti onnistuneista bileistä. Paneutuminen asuihin ylitti kirkkaasti kaikki odotukset!
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”