Eevalle !

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
raisa
Starting Member
Starting Member
Viestit: 40
Liittynyt: 21:58, 24.11.2001

Eevalle !

Viesti Kirjoittaja raisa »

Purkki alkaisi olla nyt kunnossa, joten jos siskosi on tulossa tänne päin niin laitahan pussukka matkaan. Ilmoittele tänne tai sähköpostiini
raisa.hartikainen@pp.inet.fi
iekku
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 1313
Liittynyt: 12:38, 06.11.2001
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja iekku »

Juu..Sisko sanoi ettei ole hetkoon sinnepäin tulossa, mutta koitan kysellä kaverilta joka asuu Joessa että josko on täällä käymässä ja sitten kotia menossa..

Millejäkin muuten näkyisi jokunen tuolla olevan, kiinnostaako? Öh, ja platyja (*eihän niiden pitänyt vielä lisääntymiskokoisia olla* kiroaa).

Suosittelen nyt sinuakin vielä odottelemaan tuon tubitestin tulokset varmuuden vuoksi..juttua siitä löytyypi tuolta: http://www.aqua-web.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=953 Elikkäs laitoin tutkittavaksi varmuuden vuoksi yhden mollialtaan kaloistakin (ah, levänuoliainenkin sai jonkun hyödyllisen tehtävän), vaikka käytänkin siinä eri välineitä kuin isommassa altaassa. Siis että jos on tubi ja jos se on päässyt leviämään toiseenkin altaaseen niin ettei enää leviäisi sinun kaloihisi ja sitä kautta ties minne...

Mutta, jatkan tästä etiäpäin mailitse infoilun, heti laitan postia kun testitulokset tulee/kyyti kaloille järjestyy.

Odottelemisiin

Muokattu - Eeva on 21/01/2002 23:43:44
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”