Tota, minusta kun se pullalohi, eli kirjolohi, on niin kalpeaa verrattuna luonnon loheen, tai sitten olen vaan tottunut ihailemaan tuota meressä kasvaneen norjan lohen kuuluisan punaista lihaa. Eli menee kyllä toisin päin, varsinkin merilohien kanssa, järvilohet tietysti ovat kalpeita koska eivät saa sitä ravintoa joka lihan värjää punaiseksi, eli katkarapujaterrakotta kirjoitti: Ajattelin, että olisiko tilanne sama kuin kalatiskillä verrattaessa luonnosta pyydettyä lohta esim. kirjoloheen. Kirjolohihan on paljon punaisempi (siis liha), mutta se johtuu vaan siitä, että niiden ruoka sisältää väriaineita. Samaa mitä niiden luonnollinen mruoka, muta paljon enemmän.
![Wink [;)]](./images/smilies/icon_wink.gif)

Ja sitte siihen spektrumiin, meille ostin sitä ja hyvin kaupaksi menee. Mustatetroilla värit heräsi eloon kuin pienillä poikasilla konsanaan myös kardinaalitetrat hohtavat aivan eri tavalla. Rusojen evät loistavat myös aivan eri tavalla kuin ennen. Eli ei tuo ihan huuhaata ole ja mitään kemikaalejahan tuossa ruuassa ei pitäisi olla, sitähän nimen omaan mainostetaan kemikaalivapaana eli sisältää niitä ainesosia jotka luonnossakin parantavat kalojen värejä.