Akvaario/kala-aiheisten yhdistysten välinen yhteistyö

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
SiriusAng
Member
Member
Viestit: 362
Liittynyt: 13:09, 30.09.2003
Akvaarioseurat: TAS

Akvaario/kala-aiheisten yhdistysten välinen yhteistyö

Viesti Kirjoittaja SiriusAng »

Kokeillaas tätä kautta tavoittaa väkeä! Tampereen Akvaarioseuran kanssa suunnitellaan ensi vuoden kuvioita ja yhtenä ajatuksena oli lisätä yhteistyötä eri akvaario/kalalaji/terraario yhdistysten kanssa. Joten kyselisin ja kartoittaisin kuinka moni olisi kiinnostunut avaamaan verkkotapahtumansa myös muiden seurojen jäsenille? Itselläni ei ole ihan tarkkaa tietoa kuinka moni akvaarioaiheinen seura on enää toiminnassa, mutta laskeskelin että täällä saattaisi pyöriä edelleen eri seurojen edustajia.. :)

Ei olla lyöty lukkoon mitään, mutta ajatuksena olisi, että esimerkiksi TAS:in Jitsi tapahtumaan pääsisi osallistumaan myös muista seuroista. Ja vastaavasti vinkattaisiin teidän tapahtumia TAS:in jäsenille. Ja toki pyrittäisiin siihen, että järkätään eri päiville tapahtumat, jolloin akvaarioaihesta tekemistä olisi tasaisemmin ympäri vuoden. Joten jos tälläinen kiinnostaa, niin laitelkaa viestiä tai ehdotusta.. :D
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”