HAS: Markku Varjon Akvaariokalat 3.0 -kirjan julkistamistilaisuus ja ennakkotilausmahdollisuus

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 400
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: Markku Varjon Akvaariokalat 3.0 -kirjan julkistamistilaisuus ja ennakkotilausmahdollisuus

Viesti Kirjoittaja Plankton »

HAS - Helsingin Akvaarioseura ry järjestää Markku Varjon painotuoreen Akvaariokalat 3.0 -kirjan julkistamistilaisuuden kerhohuoneella (Eteläinen Hesperiankatu 34, sisäpiha, Töölö, Helsinki) tiistaina 13.12.2022 klo 18.00 alkaen.

Akvaariotietokirjailija Markku Varjon uusi Akvaariokalat 3.0 -kirja julkaistaan marraskuun lopussa. Teos saapuu juuri sopivasti painosta joulun kuumimman kirjasesongin aikaan. HAS:n jäsenenä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä kirjasta ennakkotilaus erikoishintaan 28 euroa/kirja. Suositushinta akvaarioliikkeisiin ja kirjakirjakauppoihin tulee olemaan huomattavasti kalliimpi, noin 36-37 euron välillä. Tilaa kirja itsellesi tai vaikka joululahjaksi täyttämällä tilauslomake tästä.

Nouda julkistamistilaisuudessa ti 13.12. ennakkotilaamasi kirja, niin että olet maksanut siitä toimitetun laskun ennen noutoajankohtaa. Lasku toimitetaan sähköpostiin automaattisesti heti tilauslomakkeen täyttämisen jälkeen.

Mikäli et pääse noutamaan kirjaa julkistamistilaisuudesta, se on noudettavissa kerhohuoneelta myös tiistaina 20.12.2022 klo 18.00-20.00. Huom! Emme postita kirjaa ja sen katsotaan jäävän yhdistykselle, jos sitä ei ole noudettu 13.12. tai 20.12.

Illan aikana Markku Varjo kertoo kirjan syntyprosessista ja jakaa omistuskirjoituksia uusiin kirjoihin. Voit myös liittyä tapahtumaan verkon välityksellä Teams-sovelluksella napsauttamalla tästä.

Kahvipannu kuumana, tervetuloa!

PS. Muistathan myös muut tulevat tapahtumat:
Syyskokous ti 29.11.2022 klo 18.00
Pikkujoulut la 3.12.2022 klo 18.00

Lue lisää Tapahtumakalenterista ja osallistu! Lämpimästi tervetuloa!

Tule tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan muita akvaarioharrastajia!

HAS on hankkinut imukupit akvaarioiden kantamiseen, joita jäsenet voivat tarvittaessa lainata. Kerhohuoneelle tilataan akvaarioaiheisia lehtiä, joita voi lukea paikan päällä mm. Amazonas, DATZ ja Practical Fishkeeping. Myös eri akvaarioseurojen lehdet ovat saatavilla ja seuran kirjasto lukuisine kirjoineen ja lehtineen.

Tervetuloa HAS:n toimintaan mukaan!
Liity joukkoon mukaan myös Facebookissa! ja Instagramissa!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helsingin Akvaarioseura ry., Eteläinen Hesperiankatu 34 (sisäänkäynti Museokadun puolelta sisäpihalle), 00100 HELSINKI, www.has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”