M: Paludaario Mikkeli Varattu 7.12 asti

Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:
  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.
Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!
Vastaa Viestiin
totoro
Senior Member
Senior Member
Viestit: 627
Liittynyt: 14:40, 19.03.2003
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Mikkeli

M: Paludaario Mikkeli Varattu 7.12 asti

Viesti Kirjoittaja totoro »

Myyntiin Joki-merkkinen terraario (p79xs39xk100 cm), joka toimittaa virkaa paludaariona. Jalustana Juwelin valkoinen kaapisto. Paludaario on ollut toiminnassa yli kaksi vuotta (Lahden akvaarioseuran sivuilta voi lukea alkuajoista Paludaario-blogista) ja on helppohoitoinen mutta tilanpuutteen takia tästä on luovuttava. Kevyt kantaa, vaikka sijaitsee viidennessä kerroksessa (voin auttaa kantamisessa). Kannoin terraarion yksin ylös. Paludaariossa on vesi- ja maa-alueet (tehty paksusta akryylistä) sekä kasviseinä, joka on tehty Finnfoamista ja päällystetty Hygrolon-kankaalla. Kasviseinä saa veden akvaatiovedestä ajastetulla pumpulla ja kasviseinän yläosaan kiinnitetyn letkun avulla. Tekniikkana Econlux-ledvalaisin kontrollerilla (auringonnousut ja -laskut) lämmitin, pumppu, ilmastin ja kaksi Aquael-sisäsuodatinta, mutta halutessaan voi saada lisämaksusta mukaan Oase biomaster-ulkosuodattimen ilman letkuja ja suodatinmateriaaleja, pitäisi mahtua kaappiin. Vesiosuus noin 120 litraa. Kalastona tällä hetkellä kuusi hehkurasboraa, 6-8 piikkisilmää, muutama punaleukavaanija ja populaatio malawesin sukarapuja sekä kotiloita. Kasveina mm. jaavansaniaista ja keihäslehteä. Kasviseinässä kasvaa pantteriköynnöstä ja Cissus amazonicaa, joista saa leikata jatkuvasti pistokkaita. Sijaitsee Mikkelissä, tarjouksia otetaan vastaan.

Yhteydenotot yksityisviestillä, kiitos!
20221116_175027.jpg
20221116_175042.jpg
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka”