HAS huutokauppa 2022, mitä tuot/haet?

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
totoro
Senior Member
Senior Member
Viestit: 625
Liittynyt: 14:40, 19.03.2003
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Mikkeli

HAS huutokauppa 2022, mitä tuot/haet?

Viesti Kirjoittaja totoro »

Heipsan alla,

Ajattelin luoda perinteisen keskusteluketjun huutikseen osallistuville! Pitkästä aikaa pääseekin taas hypistelemään kasvipusseja! :mrgreen: Mitä herrasväki aikoo tuoda ja mitä sieltä on haaveissa löytää? Huutiksen loputtua tänne voi myös kertoa mitä lopulta löytyi ja tunnelmoida tapahtumaa.

Itse aion tuoda uuden tonnisen sisustuksen jälkeen ylijääviä juurakoita ja pari salaojaputkea. Pitää kaivella jos jotakin muuta muille hyödyllistä tavaraa löytyisi. Etsin jotakin Orinoco-joen alueelle sopivaa kasvia, ihan karvalehtikin voisi olla toimiva. Myös jokin ala-allas voisi olla hienoa löytää, uuden akvaarion jalusta ei olisi mahtunut ovesta sisään jos olisi ollut yhtään korkeampi ja siksi ala-altaaksi alun alkaen suunnittelemani akvaario ei sinne mahdu. Tai siis mahtuu mutta kädet eivät sitten mahdukaan... :roll:

Katsotaan mitä muuta sieltä tulee matkaan, olen avoin myös kaloille jos sopivat suunnittelemaani kalastoon.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”