LUOVUTETTU: 6 kpl harlekiini-/klovninuoliaisia evakossa

Täällä voit lahjoittaa itsellesi tarpeetonta tavaraa.
Otetaan vastaan -ilmoitukset kuuluvat Ostetaan -alueelle.

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:
  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.
Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!
Vastaa Viestiin
Raskasmetalli
Viestit: 0
Liittynyt: 19:47, 11.09.2022
Sukupuoli: Mies

LUOVUTETTU: 6 kpl harlekiini-/klovninuoliaisia evakossa

Viesti Kirjoittaja Raskasmetalli »

Nyt tarvittaisiin hyvä koti katastrofista selvinneille evakko-fisusille :D Heitin asumus kohtasi tiensä pään ja alkoi tihuttelemaan jostain määrittelemättömästä sauman kohdasta 8O Väistötilaksi paremman puutteessa valikoitunut saavi ei oikein ole heidän arvolleen sopiva loppusijoituspaikka, joten parempaa olisi nyt hakusessa 8-)

Poppoo koostuu 6 harlekiini-/klovninuoliaisesta. Nuoliaisten tarkempi lajijakauma ei valitettavasti ole enää tiedossa/muistissa, mutta ikää heillä on 10+ vuotta, eli konkareita ovat. Kooltaan uiskentelijat ovat siinä 5-10cm ja kaikki terveitä, joskin tämä episodi varmasti on jonkin verran heitä stressannut.

Lahjoitan siis nämä kaverukset mielelläni eteenpäin viettämään eläkepäiviä jossain mukavassa ja rauhaisassa lasikuutiossa, jossa tilaa heille on riittämiin ja hoito ensiluokkaista [;)]

Asustelemme Salossa, joten toiveissa olisi löytää koti samalta alueelta. Toki kauempaakin saa tull noutamaan, jos uskoo logistiikan onnistuvan. Tätä jengiä en lähettelemään tai kuskailemaan uskalla lähteä, joten nouto ”ground zerosta” olisi toimivin vaihtoehto turvalliselle evakuoinnille.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Lahjoitetaan”