HAS: Molskahdus! -kesäretki SeaLifeen la 6.8.

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 393
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: Molskahdus! -kesäretki SeaLifeen la 6.8.

Viesti Kirjoittaja Plankton »

Molskahdus!-kesäretken kohde muuttuu sään vuoksi!

Kesää se on sateinenkin kesä. Nyt kun kerrankin olisi mahdollisuus kastua sananmukaisesti, Molskahdus!-kesäretken kohdetta joudutaan muuttamaan ihan viime metreillä.

Suomea lähestyy epävakaa säärintama. Lauantain retkipäivänä 6.8.2022 sateen todennäköisyys on 100 % ja Helsingin edustalle ennustetaan puuskittaista ja ajoittain vaarallista tuulta. Näin ollen Suomenlinna retkikohteena muuttuu vaikeasti tavoitettavaksi.

Molskahdus!-kesäretki suuntautuu ennakkotiedoista poiketen SeaLife Helsinkiin (Tivolitie 10, Alppilassa Linnanmäen huvipuiston yhteydessä). Tavataan SeaLifen aulassa klo 10. Sisäänpääsy maksetaan omakustanteisesti. Nyt on samalla hyvä hetki hankkia SeaLifen kausilippu kertalipun hinnalla HAS:n sähköistä jäsenkorttia näyttämällä. SeaLife-vierailun päätteeksi käydään syömässä Weeruskassa.

Retkelle ei tarvitse ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa! :D

Tervetuloa HAS:n toimintaan mukaan!
Liity joukkoon mukaan myös Facebookissa! ja Instagramissa!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helsingin Akvaarioseura ry., Eteläinen Hesperiankatu 34 (sisäänkäynti Museokadun puolelta sisäpihalle), 00100 HELSINKI, www.has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”