Luopumassa akvaariosta

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Kezerk
Junior Member
Junior Member
Viestit: 52
Liittynyt: 21:26, 30.10.2008
Akvaarioseurat: Helsingin Akvaarioseura
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Espoo

Luopumassa akvaariosta

Viesti Kirjoittaja Kezerk »

Pakko se on myöntää. Monen vuoden projekti on nyt aika saattaa päätökseen. Enimmät kalat ovat jo löytäneet uuden kodin, vielä kivien seassa piileskeli vuokkokala ja kultapyrstökoralliahven. Nyt tarkoitus on tyhjentää tuo akvaario, eli kiville pitäisi löytää uusi koti (ja sitten nuo kaksi kalaakaan eivät pääse haavilta karkuun). Kivissä on vielä jokin verran levyvuokkoja ja yksi SPS-korallikin (sarcophyton?), joka tosin valon puutteessa alkaa olla hiipumaan päin.
Joka tapauksessa kaikki merivesiaiheinen on pidemmän päälle poistumassa, joten jos joku kaipaa itselleen isoa allasta (ala-altaalla ja täyttövesialtaalla), jossa on "ruostumattomasta" teräksestä teetetty jalusta (ei näköjään ole ihan merivedenkestävä, eli kannattaa hioa ja käsitellä jollain suoja-aineella). Lisäksi löytyy läjä striimereitä, joista ainakin osan saa toimintakuntoon putsaamalla. Tekniikan osalta tuntuu, että ainoat varmasti toimivat osat ovat nostopumppu ja täyttöautomaatti pumppuineen. Tunzen hallintaboksit myöskin toiminevat - sitä tosin ei enää pysty todentamaan, kun striimerit ovat vaienneet.
Allas on kooltaan 200 x 60 x 60 cm, jalusta 200 x 60 x 100.
Näistä on kuvia FB:n Merivesiakvaariot-ryhmän julkaisussa.
Tarjosin jo kaikkea tuota €200:lla, mutta paras tarjouskin kelpaa. Pääasia, että näille löytyy jokin uusi koti. Akvaarion ja jalustan toki voin sitten pistää vaikka romumetallikeräykseen, jos niille ei ottajaa löydy.
Sijainti on Espoon Perkkaalla (n. 500 m Kehä I:n ja 1-tien eli Turunväylän liittymästä).

- Kez.
mikaelll
Junior Member
Junior Member
Viestit: 91
Liittynyt: 10:13, 18.11.2007
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Luopumassa akvaariosta

Viesti Kirjoittaja mikaelll »

Onko enään jäljellä??
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Merivesi - Myydään”