Wine millerien kutu ja poikasten hoitaminen

Kirjoahventen hoito, ongelmat ym.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
midsummer
Junior Member
Junior Member
Viestit: 73
Liittynyt: 10:48, 23.07.2014
Sukupuoli: Nainen

Wine millerien kutu ja poikasten hoitaminen

Viesti Kirjoittaja midsummer »

Nyt jo toista kertaa kuukauden sisään teini wine millerit kutivat ja ensimmänen suuhautominen meni hieman päin mäntyä, joten haluaisin ,että tämä poikaskatras selviää. Viime kerralla näin kudun, mutta tällä kertaa näin vain tätä perus kutukäyttätymistä hieman ja seuraavaksi kiinnitin huomiota urokseen, mikä ei syönyt. Hetken aikaa seurattuani huomasin, että käyttäytyminen on samanlaista kuin ensimmäisen kudun suuhautomisjaksolla.

Nyt siirsin uroksen toiseen akvaarioon, missä on partamonnin poikanen ja sewellia lineolata jo valmiiksi. Onko näistä uhkaa poikasille? Miten uroksen ruokkiminen onnistuu ja koska suuhautominen mahdollisesti loppuu? Miten tehdä akvaariosta lapsiystävällinen? :D

Olen koittanut googlettaa erilaista tietoa wine milleistä, mutta niistä vain sattuu löytymään niin perhanan vähän tietoa... :twisted:
Kaksi novascotiannoutajaa ja ~500 litraa vesivahinkoa
Fisutar10
Elite Member
Elite Member
Viestit: 6209
Liittynyt: 20:10, 25.01.2011
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Wine millerien kutu ja poikasten hoitaminen

Viesti Kirjoittaja Fisutar10 »

http://aqua-web.fi/forum/viewtopic.php? ... r#p7128850
Muistelen, että Eväkäs on noita kudetellut ja farmaroinut. Kysyppäs häneltä:). Jos oikein ymmärsin, tarkoitat tuota samaa lajia?
Akvat: 3x450l, 350l, 240l, 180l, 126l, 2x110 l,64l. Myydään: helmipallo-, sokkelo-, enkeli- ja monte dourado -plekoja, maatiais-, albiino- ja super red -partiksia, hammaskarppeja, Synodontis lucipinnis -ripsimonneja. http://www.fisutar.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kirjoahvenet”