Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Aer0
Junior Member
Junior Member
Viestit: 61
Liittynyt: 15:04, 06.11.2010
Sukupuoli: Mies

Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Aer0 »

Ostin nyt lähiaikana 4 vuotta jatkuvassa käytössä olleen 400 litran Giantin akvaarion tekniikoineen ja kaapiston kanssa. Myyjän kanssa katsottiin että kaikki on akvaariossa kunnossa ja tasokin priimakunnossa. Todettiin myyvän yksityishenkilön kanssa, että molempien tietäymys, taito ja kuljetusmahdollisuudet tämän kokonaisuuden kanssa on riittämättömät, joten otettiin yhteys muuttoyrityksen, joka on siirtänyt tätä akvaariota muuton yhteydessä kahdesti ja alunperinkin hakenut akvaarion liikkeestä, johon se on erikoistilauksena tilattu. Kaikki meni tähän asti hyvin ja odottavaisin mielin alettiin odottaan tarjouspyyntöön vastausta ja tarkkaa siirtopäivämäärää.

Muuttopäivä tuli 27.02, eli tämän viikon maanantai. Edellisenä perjantaina olin hakenut kalat akvaariosta, jota haluan säilyttää tulevaisuudessakin siinä ja loput kalastosta meni ystävälliselle harrastajelle, jolla oli tarjota riittävä kotiallas tilaa vaativille kaloille. Sovittiin myyjän kanssa, että hän tyhjentää altaan ja peseee suurimmat limat pois, koska saan sitten maanantaista alkaen kypsytetyn akvaariopohjan ja muut tarvittavat tarpeet pienemmästä akvaariosta jonka laitan sitten kuiville isomman tieltä.

Kävin maanantaina ennen muuttofirman tuloa hakemassa tekniikan myyjän luota ja tein vielä viime tarkistuksen ennen muuttoautoa akvarioon silikooneihin ja pohjaan ja etenkin tyhjään tasoon joka oli samassa kuosissa kun täyden akvaarion kanssa. Myöhemmin muuttoauto ja 2 miestä oli tulleet hakemaan akvaarion ja työjärjestys meni näin:

- Miehet sisälle olohuoneeseen, mitään suunnittelmatta tai miettimättä kaksi miestä otti akvaariotason pohjasta kiinni käsin (kokonaiskorkeus akvaario+taso on 110cm) akvaario siinä paksun styrokslevyn päällä ja nostivat pari metriä koko kokonaisuutta kohti ulko-ovea ja kuorma-autoa. Taso notkahti siinä vaiheessa keskeltä, koska siinä ei ollut tarpeellista tukea vaan roikkui tyhjän päällä taso ja akvaario painonaan. Akvaarion myyjä huomautti kovaan ääneen tästä tilanteesta, että edellisellä kerralla saman yhtiön toiset työntekijät on suunnitellu eka sen siirron ääneen hänen kanssaan ja sen jälkeen siirtänyt akvaarion ja tason suoraan erikseen. Tämän noston työntekijät myöntää ja sen jälkee siirtivätkin ensiksi akvaarion sivuun päältä ja tason ja akvaarion tämän jälkeen erikseen. Tarvittava tuho oli tälle tasolle tässä vaiheessa varmasti aiheutettu eikä sitä voi enää korjata muuta kuin purkamalla koko alusta ja kasaamalla uusi tilalle.

- Akvaario oli siiretty autoon alakulmista nostaen autoon ja sidottu kiinni liinnoilla, näin kuljettajat kertoivat.
- Jalusta tosin oli työnnetty jalkojen kestävyydestä välittämättä, niin pitkälle eteiseen ennen kuin ulko-ovi oli tullut vastaan ja oli tarve nostaa taso autoon, tätä kuljettajat eivät myönnä vaan kieltävät sen ammattimaisuuden vastaisena. Tilanteella on kuitenkin silminnäkijä, akvaarion myyjä.

Kuljetuksen aikana ei ole tietoa tapahtumista, koska kokonaisuus kuljetettiin suljetussa kuorma-autossa.

- Määränpäässä, eli kotonani kuorman purku aloitettiin tasosta, joka tuotiin osoitettuun sijoituspaikkaansa kantamalla kaakelilattialle ja sen jälkeen taas työntekijät työntivät tasosta pitäen akvaariokaapiston seinää vasten. Sen jälkeen laitettiin stryroksi päälle ja sen päälle taas akvaario. Mielestäni jokin meni pieleen ja akvaarion valmistajan vastaavien kanssa keskusteltuani akvaario tuodaan uuteen paikkaan aina niin, että akvaario vaa'itetaan vatupassilla tason päällä suoraksi joka puolelta ja sen jälkeen styroksipohja alle ja tarkistus. Näin ei toimittu vaan kaikki koottin päällekäin ja sen jälkeen vaa'itus.. Taas luotimme myyjän kanssa koko prosessissa kuljetusliikkeen ammattitaitoon ja siihen, että kun kuljetus on ennen onnistunut niin se onnistuisi nytkin.

Luotin että akvaario on asennettu oikein, joten omalla vatupassilla akvaarion maltillisen ja hitaan hiekka- ja vesitäytön yhteydessä katsoin ettei vaai'tus muutu siitä mitä kuljetusliike on asentanut ja säätänyt säätötassut jaloista.

Täyttö meni hyvin siihen asti kun juuri oli saanut kaiken valmiiksi. Jotenkin taianomainen hetki että just kun on tehnyt yli 6 tuntia yksin töitä uuden suuren akvaarion perustuksen eteen, niin sitten huomaa että vasemmassa etukulmassa alkaa olemaan enemmän vettä kuin muissa. Akvaario alkoi siis painua ja kiertyä siitä kohtaa. Sen jälkeen vatupassi käteen ja etsimään syytä tälle.. No en löytänyt syytä joten kamera käteen ja kuvat joka kulmasta serkulle, jolla on vuosien akvaariokokemus ja muuttopuolen työkokemus. Serkun mukaan taso on vääntynyt keskiosasta ja jalkoja katsellessa jalat vääntyneet myös vasemmalta sisäänpäin. Samoin akvaarion tason päätyseinälevyt on vääntyneet ylhäältä ylöspäin, joten akvaario olisi voinut minä hetkenä hyvänsä tulla läpi tason lattialle. :(

Taso oli siis kärsinyt selvästi väärin tehdystä muuttoliikkeestä ja tässä on sitten tulos. Tyhjä akvaario joka oli täynnä, valmis katseenvangitsija ehkä noin puoli päiväää.

Juttu on siirretty nyt kuluttajalautakunnan käsiteltäväksi ja kun edelleen muuttoliike kieltää kaiken virheytensä, siirtyy juttu eteenpäin. Tätä juttua en periksi anna, sillä myyjän kotona kaikki on ollut kohdallaan ja alkuperäisen omistajan kodissa myös. On todella selvää, että syy on muuttofirman jos täällä vasta-asennettu akvaario alkaa vääntymään väärin jo ekana vuorokautena.
KaOl
Member
Member
Viestit: 386
Liittynyt: 22:34, 29.05.2011
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: ulkomaat

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja KaOl »

Mua rupes oikeesti ärsyttään kun luin tätä, mä pidän peukkuja, että saatte ne nopeeta maksamaan tekemänsä vahingon!
-KaOl

360l Akvastabil myynnissä!
Eväkäs
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 210
Liittynyt: 18:44, 09.02.2012
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Eväkäs »

Tjoo... pistää miettimään.

Pari viikkoa sitten kun raahasimme kaveriporukalla tuota 720L akvaariota + hirsijalustan + kaloja ja tekniikkaa henkilöautoilla ajattelin et ensi kerralla otan muuttofirman tähän. Oli sen verran kova homma arki-illalle.
Mutta kokemuksesi pisti miettimään, saimme akvaarion, kalat ja tekniikan ehjänä perille, vaikka jossain kohtaa tuli jo äitiäkin ikävä. Autoon jäi ehkä jopa 2mm liikaa tilaa kun penkit oli käännetty että se 200x60x60 akvaario mahtui.

Meille tuli uusi sohva hiljattain ja rikkoivat tuodessaan katossa olevan valaisimen. Oli kuulemma meidän vika kun ei oltu otettu kattovaloa (eteinen) pois.
Se tilanne kyllä ratkes parilla puhelinsoitolla... mut oli hiukka omituinen olo kun alkoivat syyttelemään asiakasta omasta virheestään.

Ne kämmäs ja rikko akvaarion/jalustan, ne on velvollisia sen korvaamaan. Älä luovuta.

-Eväkäs
Monta kuutiota vettä noin 20:ssa kiulussa.
Janxu
Starting Member
Starting Member
Viestit: 7
Liittynyt: 20:07, 27.02.2012
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Vaasa

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Janxu »

ääh.. Ei voi olla totta! Muakin alkaa harmittaa kun luin tän jutun. :( Mutta toisaalta jos jotain postiviivista voi asiasta löytää niin ainakaan ei ehtinyt vesivahinkoa teettää kuten allekirjoittaneelle. :/
450l malawi/tanganjika, 60l poikasia, Rapula ja uutta visiota odottava Nano tyhjillään
Elena_
Member
Member
Viestit: 432
Liittynyt: 18:39, 21.09.2010
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Elena_ »

Eiks näissä muuttoliikkeissä oo duunissa lähinnä vailla mitään koulusta olevia jamppoja tai nuoria jannuja jotka ei oo vielä päässeet opiskelemaan? Itse ainakin luottaisin enemmän kenen tahansa vähänkään asiaan perehtyneen akvaristin kuin yhdenkään muuttoliikkeen tietotaitoon akvaarioasioissa. Harmittava tapaus tosiaankin, mutta itse allas kuitenkin säilyi ehjänä?
Aer0
Junior Member
Junior Member
Viestit: 61
Liittynyt: 15:04, 06.11.2010
Sukupuoli: Mies

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Aer0 »

Sama muuttoliiike on jo kahdesti siirtänyt akvaarion ja jalustan paikasta toiseen ihan erillisenä siirtona, eli muuta kalustoa tai omaisuutta ei ole siirretty samalla. Näillä kerroilla muuttoliike tosiaan suunniteli asiakkaiden kanssa ensiksi toimenpiteet ja sitten vasta teki harkitut ja vakaat siirrot, nyt tällä kertaa miehet vaan tulivat olohuoneeseen, ottivat ensimmäisestä ja lähimmästä kulmasta kiinni koko painavaa akvaariotasoa altaineen ja lähtivät kuljettamaan.. En tiedä kumpi on sitten liikkeen mukaan ammattilaisuutta, se että suunnitellaan ja harkitaan siirtämiset ja nostamiset, vai se että nostetaan, lasketaan ja tönitään.. :roll: Jos tämän oisin nähnyt jostain ennustuspallosta, olisin sanonut miehille että ottaa ihan rauhassa siirtämisen, aikaa saa käyttää vaikka puoli päivää jotta akvaario ja taso saadaan varmasti kunnolla autoon, matkaan ja perille.. Nyt tähän kaikkeen meni vajaa puolitoistatuntia (josta 30min ajamiseen)..

Juttelin pitkän tovin altaan valmistajan kanssa puhelimessa tänään ja hän sanoi ettei noin lyhyen hetken rasituksen, minkä akvaario on kokenut vettä täynnä ollessaan pitäisi allasta rikkoa, mutta nostotilanne oli hänenkin mielestään väärä ja erikoinen.. En sitten tiedä uskaltaako allasta enää ollenkaa käyttää akvaariokäyttöön, koska jos se pamahtaa niin sitä ei sitten enää kukaan korvaa, vakuutusyhtiöltäkin jo sitä kyselin..

Oli sellainen tunne kun katteli niiden muuttomiesten hommia ja toimintapoja, että olisiko ensinnäkin pitänyt itse olla paikalla muuttopaikassa, josta se haettiin ja kuvata kaikki videolle talteen. Sitten myös täällä päämäärässä kuvata kaikki talteen, mutta myöhäistähän se nyt on toisaalta koska kaikki on jo tapahtunut. Se hyvä puoli tässä on tosiaan, ettei enää tarvitse pelätä löytävänsä 400 litran sisustaa lattialta ja takaseinältä kun siellä huoneessa käy tai siitä ohi kävelee.. Nyt vaan se allas ja kaapisto loistaa tyhjyydellään tuolla, missä se piti olla katseenvangitsijana vielä pitkään.

Mutta en luovuta taistelua, tai no ehkä siihen asti kun sitten omat riskit häviöön kasvaa niin suureksi että tulee edullisemmaksi ostaa uusi alumiinialusta akvaariolle, tai perua kaupat kokonaan.. :/
maukau
Junior Member
Junior Member
Viestit: 98
Liittynyt: 09:25, 23.06.2011
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Turku

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja maukau »

Tuollaisesta tilanteestahan voi varoittaa muita kanssaihmisiä ja mielestäni se on jopa meidän velvollisuutemme. Napakka kirjoitus paikallisen lehden yleisöosastolle kertoen faktat mitään värittämättä. 1) Missä kunnossa akvaario&pöytä oli ennen ammattilaisten käsittelyä. 2)Mitä ammattilaisten nähtiin tekevän sekä myyjän että ostajan asunnossa. 3)Mikä oli lopputulos.

Ennen kuin lähettää tekstin toimitukseen, voi vielä lähettää sen ensin kyseiselle yritykselle etukäteistiedoksi / tarkistettavaksi. Samalla annat heille viimeisen tilaisuuden korjata heidän aiheuttamansa virheen.

Joku voi kokea tuon kiristykseksi. Mielestäni siinä annetaan ystävällisesti yritykselle mahdollisuus korjata virhe ennen suurempaa taloudellista tuhoa. Voisihan sen kirjoituksen lähettää suoraan lehdelle ilman yhteydenottoa yritykseen.

Tässä pitää sitten olla satakymmenenprosenttisen varma siitä kuka teki ja mitä. Sinun kertoman mukaan tämä on selvä tapaus, varsinkin kun on kaksi silminnäkijää. Osa yrityksistä kieltää järjestelmällisesti korvausvelvollisuutensa ensimmäisessä yhteydenotossa, koska iso osa kuluttajista mutisee itsekseen ja maksaa itse viulut.

Tsemppiä!
paul
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3302
Liittynyt: 12:39, 15.01.2005
Sukupuoli: N/A

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja paul »

Elena_ kirjoitti:Eiks näissä muuttoliikkeissä oo duunissa lähinnä vailla mitään koulusta olevia jamppoja tai nuoria jannuja jotka ei oo vielä päässeet opiskelemaan? Itse ainakin luottaisin enemmän kenen tahansa vähänkään asiaan perehtyneen akvaristin kuin yhdenkään muuttoliikkeen tietotaitoon akvaarioasioissa. Harmittava tapaus tosiaankin, mutta itse allas kuitenkin säilyi ehjänä?
Pieni palkka ja ei tarvita kokemusta niin mitä sillä saa.
Jamppoja joilla ei ole motivaatio ihan kauhean kova.
Malawi - hietikko-biotoppi
4 x Scieanochromis fryeri iceberg
6 x Labidochromis caeruleus
Aer0
Junior Member
Junior Member
Viestit: 61
Liittynyt: 15:04, 06.11.2010
Sukupuoli: Mies

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Aer0 »

Kiitos kaikille tsemppauksesta ja tuesta.. [:I] Ootte kyllä oikeassa ettei muuttoyritystä pidä päästää helpolla tässä.. :) Jos asiat eivät edisty, eikä korvauksia ala tulemaan niin varmasti myyjän kanssa jonkilainen yleisökirjoitus tästä tehdään, koska mikään tässä ei ole asiakkaan syytä.

Jonkinlainen ihme on myös se, kuinka kaikki kalat ovat kestäneet sisukkaasti tämän kaiken muuton. Perjantaina tuli tästä 400l altaasta iso, kaunis lehtikalanaaras, yksi iso ja myös komea päiväaktiivinen ripsimonni ja kaksi albiinopartamonnia entiseen (ja valitettavasti taas nykyiseen) 60 litran akvaarioon jo siinä olevien 3 kuparimonnisen, 1 safiirimonnisen, 1 partaimumonnin ja 9 intiaaninsulan kanssa väliaikais-asutukseen, jotta iso allas saatiin kunnolla tyhjäksi ja puhdistettua osin. Sitten tiistaina kalat siirtyivät koko muun 60 litran sisustuksen, suodattimen ja hiekan kanssa tähän isoon altaaseen ja jo tiistai-iltana kun akvaario oli pakko tyhjentää siirtyivät vuorokaudeksi isoon 90 litran saaviin kasvien ja alkuperäisen hiekan kanssa. Nyt sitten eilen otin 60 litran akvaarion käyttöön takaisin uudella vedellä ja pikakypsyttelyn jälkeen siirsin taas hiekkaa, kasveja ja suodattimen altaaseen jonka jälkeen siirtyi kalatkin sinne yksitellen. Kaikki edelleen hengissä, vesiarvot koko ajan olleet no2 ja no3:sen puolesta kunnossa ja kalat aktiivisia, eikä moksiskaan muutosta. Kyllä niiltäkin löytyy varmasti yhtä paljon, ellei puolet enemmänkin sisua ja uskoa asioiden hoitumiseen kuin minulta itseltäni. Ainut asia mikä nyt itseäni vaivaa on se, että tuo pienempi akvaario on nyt täynnä kasveja jotka tilattu tuota suurempaa akvaariota varten. :)

Jos tilanne jatkuu edelleen samanlaisena, eikä mitään ratkaisua tule. Olen päättänyt, että kun isosta altaasta siirretyt suuret kalat pysyvät terveenä, voin ne hyvällä omatunnolla lahjoittaa eteenpäin mahdollisille paikallisille harrastajille, joilta löytyy aika paljon suuria akvaarioita myös tältä alueelta.
Kiksu
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1301
Liittynyt: 21:38, 02.07.2011
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Kiksu »

Toivotaan, että muuttofirma myöntää ja korvaa tekemänsä virheen ja ohjeistaa työntekijänsä jatkossa neuvottelemaan asiakkaan kanssa tarkemmin akvaarioiden siirtämisten yksityiskohdista.

Kaikilla ei todellakaan ole käsitystä miten akvaarioita siirrellään. Eteiseni kattoremppa on taas hitusen nytkähtänyt eteenpäin. Eilen oli remonttimies pakkeloinut kattoa ja pikkuisen seinää, jonka edessä akvaario on. Aikoo maalata sen seinän. Kun tulin töistä kotiin, remonttimies oli vielä paikalla ja ehdotti että siirrämme akvaarion. Oli jo ottamassa jalustasta kiinni ja oletti kai että minä otan toisesta päästä ja niin vain siirtyisi parinsadan litran akvaario vesineen päivineen. :roll: Vaikutti olevan ihmeissään kun sanoin, että ennen siirtämistä akvaario pitäisi tyhjentää melkein kokonaan. Lopuksi sovittiin, ettei akvaariota näillä näkymin tarvitse siirtää vaan hän maalaa sen osan seinästä joka on näkyvillä. Harmi kun ei voi töissä olon takia olla koko ajan valvomassa millä tavalla akvaarion ympärillä huseerataan.
Kultakalat
MA7xGE
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2208
Liittynyt: 12:24, 27.02.2011
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja MA7xGE »

Pysytäänpä aiheessa -ylläpito
!\/!. /\. /. x. ('';. €.
Kiksu
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1301
Liittynyt: 21:38, 02.07.2011
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Kiksu »

Pysytäänpä aiheessa -ylläpito
Kultakalat
catfish freak
Senior Member
Senior Member
Viestit: 619
Liittynyt: 07:20, 01.09.2009
Akvaarioseurat: Akvaario harrastajien nettiseura (facebook), CorydoradinaeFinland
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Kuopio

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja catfish freak »

Onpahan juttu, yleisöosastoon kirjoitusta jos eivät korvaa. Jos hajoittaavat niin myös korvaavat. [}:)]
Tsemppiä! :)
Chef Omituinen otus tarjoilee tänään muikkusoppaa: Alkuruuaksi 60l ja 40l merivetistelyt pääruuaksi 500l monniallas höystettynä kirjoahvenilla, jälkiruuaksi 110l paludaario ja 60l makiavetinen kutupönttö.
KaOl
Member
Member
Viestit: 386
Liittynyt: 22:34, 29.05.2011
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: ulkomaat

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja KaOl »

Onko vielä mitään uutta asian tiimoilta? :)
-KaOl

360l Akvastabil myynnissä!
Aer0
Junior Member
Junior Member
Viestit: 61
Liittynyt: 15:04, 06.11.2010
Sukupuoli: Mies

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Aer0 »

Ei oo edistystä mihinkään suuntaan, mitä kyllä vähän osasin jo odottaa.. Laskun piti tulla muuttofirmalta viikossa (kysyttiin silloin kun varasin muuttopäivän että onko ok vai tarviiko pidemmän maksuajan), joka on mennyt jo reilusti joten kait siellä jotain sit odotellaan ja selvitellään nyt kuluttajariitalautakunnan kanssa.. Pitkä keissi tässä kuitenkin on tulossa, jos sieltä jotain rahaa haluais saada itselleen korvauksena. Ehkä on vaan parempi luovuttaa, mutta onneksi myyjä ja minä ostajana pidetään kyl viidakkorumpu käynnissä firman maineen kanssa.
Aer0
Junior Member
Junior Member
Viestit: 61
Liittynyt: 15:04, 06.11.2010
Sukupuoli: Mies

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Aer0 »

Kuluttajariitalautakuntaan kannatti ottaa yhteyttä, sillä asiat menivät eteenpäin ja kuljetusliikeestäkin sai paremmin vastausta ja vastuuta tätä kautta. Riitatapaus loppuu nyt siihen, että kärsin nahoissani tuon akvaariotason korjaushinnan ja saan kuljetustliikkeeltä rahtivapaan muuton. Tulevaisuudessa tiedän itse ja muillekin kertoa, että jos palkkaatte ulkopuolisen akvaariomuuttoihin, niin olkaa myyjän/ostajan kanssa sekä lähtöpäässä että määränpäässä paikalla ja kuvatkaa kaikki muuttovaiheet talteen, jos epäilette kuljetustaitoja tai haluatte olla varma että liike osaaa hommansa. :)
Koomikko
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2235
Liittynyt: 13:14, 20.04.2012
Akvaarioseurat: Kalasoppa
Sukupuoli: Mies

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Koomikko »

Saako joltain muuttoliikkeeltä oikeasti myös akvaarion asennuspalvelun?
Kirjoituksistani ei pidä loukkaantua.
KaOl
Member
Member
Viestit: 386
Liittynyt: 22:34, 29.05.2011
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: ulkomaat

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja KaOl »

Höh, huono, ettet saanut koko hommasta korvauksia, mutta hyvä, että sait edes kuljetuksen.

Ja kiitos vinkistä, jos tulee muutto eteen, niin pitää sitten kyllä olla silmä kovana kun pistää miehet hommiin! :)
-KaOl

360l Akvastabil myynnissä!
Aer0
Junior Member
Junior Member
Viestit: 61
Liittynyt: 15:04, 06.11.2010
Sukupuoli: Mies

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Aer0 »

Jep, no toistaiseksi ei ole korjattavana ollut kuin se jalustan pohja johon teetätin uuden sokkelin, toivottavasti ei muuta korjattavaa koskaan tulekaan ja saan nauttia vielä pitkään tuosta 400 litrasesta.. :)
SaRuFa
Member
Member
Viestit: 260
Liittynyt: 13:59, 04.09.2011
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kotka

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja SaRuFa »

8O
Reilun viikon päästä olisi muutto ja tällä hetkellä (huonekalujen lisäksi siis) ois muuttokuormassa 2x 40l, 112l ja tuo suuri mörkö. 660litrainen...

Ollaan siis palkattu ammattifirmasta 4 muuttomiestä kantamaan ja kuljettamaan altaat ja huonekalut meidän puolesta.

Ja nyt pelottaa ihan oikeasti. 8O 8O
Hoidokkeja: Mies, 2/3 lapsista kotona, 2 kissaa, 180l, 660l. Paludaario kehitteillä.
Akvanisti jo yli 20v ajan.
Kalakaverit
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2102
Liittynyt: 11:59, 01.09.2006
Akvaarioseurat: HAS, SMAS, @#merivesi.fi
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Kalakaverit »

Muuttoliikkeiden ihmiset kantavat ja kuljettavat vain tavaraa... akvaarioiden muutossa ja siirrossa niitä itse hieman ohjailisin jos sellaiseen ryhtyisin. Itse olen luottanut enemmänkin kanssaharrastajien ja akvaarioalan ammattilaisiin näissä asioissa. Ne tietää miten niitä siirrellään.
Teemu Salonen
Elite Member
Elite Member
Viestit: 5539
Liittynyt: 19:54, 02.10.2005
Akvaarioseurat: Suomen meriakvaarioseura facebook
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Espoo

Re: Muuttoliike hajoitti akvaariotason -eivät suostu korvauksiin

Viesti Kirjoittaja Teemu Salonen »

Meidän muuton hoiti täällä espoossa muuttoliike niemi erittäin mallikkaasti. Ei voi muuta kun kehua. Tonninen pytty ala-altaineen, jalustoineen, valaisinkansineen liikkui erittäin näppärästi puhumattakaan muusta irtaimistosta.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”