Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

iomeron
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1400
Liittynyt: 22:32, 24.03.2008
Akvaarioseurat: OAS veepeejii
Paikkakunta: Oulu

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja iomeron »

emzei kirjoitti:
iomeron kirjoitti:Meillä saa kumpikin harrastaa mitä tahtoo. :) Ei mitään kätinöitä puolin eikä toisin.
Sinullakin näyttää olevan noita altaita ihan kohtalaisesti ja vielä hyvän kokoisia. *kuolaa* Harrastaako toinen osapuoli myös akvaariota? Jos ei, niin mikä on se (mahdollinen) toisen harrastus/harrastukset, kun meillä se on se metsästys joka vie aikaa/rahaa ihan kiitettävästi! (ja samalla "oikeuttaa" minun pienimuotoisen pakkomielteen... :roll: )
Ei se kauheen kiinnostunut oo akvaarioista, mutta aina auttelee siivouksissa ym. Kissat on enemmän miehen mieleen ja kun kissat tykkää akvaarioista niin kaikki ok. :mrgreen: Tietokoneita ja pelejä se itse harrastelee ja niihin ei mene tosiaankaan niin paljon rahaa ku näihin mun ammeisiin.
Työn määritelmä: Sarja köyhän tekemiä pakkoliikkeitä
s_a_s
Junior Member
Junior Member
Viestit: 98
Liittynyt: 18:40, 05.09.2008
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Pieksämäki

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja s_a_s »

iomeron kirjoitti:Ei se kauheen kiinnostunut oo akvaarioista, mutta aina auttelee siivouksissa ym. Kissat on enemmän miehen mieleen ja kun kissat tykkää akvaarioista niin kaikki ok.
Meillä on tiedätkös ihan sama juttu, paitsi itse saan altaat hoitaa :D . Kun hommasin sohvan viereen yhden ja lattialle yhden aika matalalle, että kissat yltää katsomaan, niin mieskin on ruvennut kissojen kanssa seuraamaan kalojen touhuja. Tätä ennen ei kiinnostanut pätkääkään. Ei miestä eikä kissoja.
Kahden kissanpennun emäntä
Fisu
Senior Member
Senior Member
Viestit: 553
Liittynyt: 22:01, 24.01.2002
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tre, Finland
Viesti:

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Fisu »

Eräs ratkaisu on kertoa missä on akvaarion paikka ja missä ulko-ovi. Akvaario säilyy, ihmiset vaihtuvat.
vilj0
Starting Member
Starting Member
Viestit: 9
Liittynyt: 02:53, 15.11.2008
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Turku

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja vilj0 »

Fisu kirjoitti:Eräs ratkaisu on kertoa missä on akvaarion paikka ja missä ulko-ovi. Akvaario säilyy, ihmiset vaihtuvat.
No toi nyt ei kuulostaa taas yhtään järkevältä. Jos harrastus menee puolison edelle niin sillon on todellaki valinnut väärän puolison.
Jykke
Senior Member
Senior Member
Viestit: 502
Liittynyt: 22:21, 26.08.2008
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Turku

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Jykke »

Meillä avovaimo pelkäsi tulevaa vesilaskua ja ei oikein halunnut, että vaihtaisin 50 litraa vettä viikossa, mutta kun tuli lopulta vesilasku niin se oli pienempi kuin mitä viime vuotinen oli ollut ja silloin ei akvaariota taloudessa vielä ollut. Nyt saan vaihtaa sen verran vettä, kun haluan eikä sähkölaskukaan noussut kuin ihan vähän.
Alsshon
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1067
Liittynyt: 23:30, 21.09.2008
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Alsshon »

Meidän avovaimon kanssa pitää olla kyllä tarkkana kun rakentaa jotain viritelmiä tuon altaan kanssa. Nytkin on projektina hankkia 70W monimetalli roikkumaan katosta ja rakentaa sille häikäisysuoja. Täytyy selittää aika tarkkaan millainen siitä tulee, ennen kuin saa luvan tehdä olohuoneesta erinäköisen.. :mrgreen: Saatika sitten kun puhe kääntyy isomman altaan hankintaan. Siinä pitää leperrellä jo paljon kauniita sanoja, että saa samassa lauseessa käyttää sanoja "toinen" ja "akvaario" [;)]
Hermis
Member
Member
Viestit: 384
Liittynyt: 09:56, 21.07.2006
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Hermis »

Meillä on uusia altaita saatu vetoamalla kalojen ja muiden elikoiden elinolojen paranemiseen :D . Nyt on kyllä tullut stoppi, tähän kämppään ei uusia altaita hankita. Poikakin tarvii oman tilansa :) . Mut sitten, kun muutetaan joskus isompaan asuntoon, olen jo valmiiksi ilmoittanut hankkivani 700-litraisen :mrgreen: .

Mies kyllä haluaisi meriallasta, tuskin sitä kuitenkaan itse hoitaisi. Mene ja tiedä.
Jacke
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 1380
Liittynyt: 14:44, 16.11.2004
Paikkakunta: Pornainen

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Jacke »

Meillä tämä on täysi mun harrastus ja juttu. Periatteena on ettei tästä asiasta paljoa keskustella, vaan minä lähinnä ilmoitan mitä tulee tapahtumaan. Tietysti otan myös avokin ideat ja ajatukset huomioon, enkä ala esim. olohuoneeseen asentamaan mitään myymälävalaisimia kattoon. Lisäksi pyrin ottamaan altaisiin myös sellaisia lajeja, jotka kiinnostavat/miellyttävät vaimokettakin.

Vastaavasti meikäläinen antaa tuon kauniimmman osapuolen hoitaa asunnon muun sisustamisen, enkä puutu niihin kuvioihin olleenkaan.

Näillä eväillä meidän mökissä on säilynyt sopu ja kumpainenkin saa toteuttaa itseään tyylillään. :mrgreen:
Suolaista, mutta niin makeaa...
Halla76
Member
Member
Viestit: 353
Liittynyt: 10:22, 14.10.2008
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Halla76 »

Meillä isomman altaa saa kun ostaa esim. haarniskamonnin. Pieni monni menee hyvin antaassa, mut hups sehän kasvoi isoksi ja niin meillä on uusi isompi allas! :D Eihän isoa monnia voi pitää pienessä altaassa.
317l vettä
Miss_Molton
Senior Member
Senior Member
Viestit: 802
Liittynyt: 11:34, 27.01.2008
Akvaarioseurat: LAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Vantaa

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Miss_Molton »

Meillä ei ole ollut ongelmia. Mun miehellä oli jo kämppä, jonne muutin. Kuukausi ennen mua, sinne muutti akvaario, jota mies hoiti, kun ite vielä opiskelin. Sitten mä löysin A-W:n ja akvaarioilmotuksia (kalasto kaikkea muuta kuin hyvällä mallilla). Mieskin toi lähikaupasta akvaarion myynti-ilmotuksen ( 8O ). Sit löyty 112-litranen, joka haettiin yhdessä samalla reissulla ku kalojen kohtaloa alettiin sinetöimään Eviran välityksellä :cry: Mies teki jalustan mun toiveiden mukaan ja haki mun kanssa hiekkakuopalta 30 kiloo hiekkaa keskellä talvee. Taisi olla huonoa omaatuntoa tupakoinnistaan... Sitten huutiksen tuliaisena meille tuli marmorirapu, joka kasvoi eka faunaboksissa. Keväällä mies näki mun ottaman kuvan Adriannan siniravusta ja hinkuu sellaista. Jo marmoriravunkin suhteen olin päättäny perustaa rapuvaarion, joten siitä ei tarvinnu kiistellä (rapu tarvii tilaa ja saattaa napsia kaloja). 120 litraa mittatilauksena. Mies maksoi puolet jalustasta, kun sillä ei ollu aikaa väkertää uutta. Niin, ravuista se on innostunu. Joskus enemmän katseli kasvavaa rapua kuin teki koneella töitä :roll:

Ei se valita laareista. Neljäs tulee joka tapauksessa ehkä ainakin evakkoon meille, vielä ei tiedä, tuleeko pysyvästi... Viitaten aiempaan viestiin: meidän pienin allas on makkarissa :D Akvaariot on kuitenkin meille paras lemmikkivaihtoehto moneltakin kantilta katsottuna.

Vettä ei meillä laskuteta erikseen (viikkovaihto noin 90 litraa). Mun muutettua akvan kanssa talouteen, tiekkari alkoi olla päivät auki ja yöt kiinni (ennen oli toisin päin), mutta sähkölasku pieneni!
Vesipeukalo
Senior Member
Senior Member
Viestit: 730
Liittynyt: 11:26, 10.08.2008
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Vesipeukalo »

bymoor kirjoitti:
Vesipeukalo kirjoitti:Mutta kun se valitsee aina jotain kultakaloja tai vauva-oskareita, eikä usko kun sanon, ettei niitä voi ottaa......Tuossa se just pari päivää sitten luuli heittäneensä hyvänkin vitsin, että olohuoneeseen mahtuisi vielä yksi kolmemetrinenkin allas. Sitten se näki mun ilmeen ja perui vitsinsä. Ihme hyypiö.
Öööö.. Eikös tuo nyt meinaa sitä et se oikeesti haluaa isompia kaloja altaaseen eikä mitään pikku sinttejä. Ehotappa sille tonnista allasta petokalastolla.. :mrgreen:
Juuh.
Mutku se haluaa semmosta puolimetristä kalaa ämpärin kokoiseen altaaseen [;)]

Aikaisempaan viestiin viitaten, meillä on makuuhuoneessa 2 allasta :mrgreen:
If you can't handle me at my worst, you don't deserve me at my best.
Nekoneko
Starting Member
Starting Member
Viestit: 27
Liittynyt: 15:09, 15.05.2008
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja Nekoneko »

Heh, täällä on ylipuhuttu avokkia ja paljon X)... Noh, kissan se halusi itse, siihen ei siis tarvinnutkaan edes puhua. Maakilppari mulla on ollut lapsesta saakka, se tulee mun mukana halusi mies sitä tai ei. Vesikonnat sain, kun niillä ei aikaisemmassa kodissaan ollut edes akvaariota. Kyllähän siinä mies heltyy kun kyynel silmässä selittää kuinka haluaa ne pienet konnat pelastaa [;)] ... No, kala-altaan sain kun olin suunnilleen vuoden siitä puhunu ja miestä pehmittäny, kai se ajatteli ettei tarvi ainakaan enää kuunnella mitään kalatarinoita aqua-webistä jos se antaa mun hankkia oman altaan. Nyt se saa kuunnella kalajuttuja tosta omasta akvasta. Mä myös lahjoin tota avokkia, se kun niin tykkää siitä, että sen selkään "piirtelee", mä saan mitä vaan sillä keinolla [;)] ... samalla lahjonnalla sain myös ylipuhuttua tohon käärmeeseen, tosin siitä tuo mies tykkääkin lähes yhtä paljon kuin kissasta, ei se vaan tiennyt tykkäävänsä käärmeistä sitä ennen :D . Nyt oon mennyt lupaamaan ettei enää yhtään uutta eläintä tai akvaa tähän huusholliin. Odottakoon vaan kun muutetaan isompaan, kukaan ei oo puhunu mitään tulevasta asunnosta ja sen eläimistöstä 8-) .
lazared
Starting Member
Starting Member
Viestit: 14
Liittynyt: 14:25, 12.11.2008
Akvaarioseurat: OAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Oulu

Re: Miten saisin poikaystäväni ylipuhuttua?

Viesti Kirjoittaja lazared »

Meillä toimi (vuosien) pehmitys ja toiseksi viimeinen niitti oli se kun mies hommasi metsästyskoiran ilman minun hyväksyntääni ja se vihoviimeinen niitti oli se kun hän alkoi puhumaan moottorikelkan päivityksestä. Eli meillä toimi "vaihtokauppa".
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”