Roiskuttajatetrojen surmanhypyt

Tetrat, seisojakalat, piraijat, tapparakalat jne.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
mik
Junior Member
Junior Member
Viestit: 150
Liittynyt: 14:12, 31.10.2001

Roiskuttajatetrojen surmanhypyt

Viesti Kirjoittaja mik »

Minulla on 5 roiskuttajatetraa. Niiden kanssa samassa altaassa on pari pitbullia ja 7 keisaritetraa. Eilen huomasin, että yksi roiskuttajista puuttuu, ja sehän sitten löytyi pienen matkan päässä olevasta poikasaltaasta, jossa on muutama tiikerbarbi. Oli osunut oman altaan kansilasin raosta suoraan poikasakvaarion kansilasin rakoon. 8) Uskomattoman loikan tehnyt ja uskomaton tuuri ... luulin.

Tänään juuri tällä hetkellä ko. poikasaltaassa on kolme roiskuttajaa! :o Ja syykin selvisi: keisaritetroista kolme naarasta on kutuvalmiita ja meno sen mukaista. hallitseva koiras jahtaa kaikkia. Myös roiskuttajilla on nahistelua meneillään. Nyt nämä kaksi jäljellä olevaa uivat rinta-rinnan eivätkä nahistele.

Miten nuo kalat onnistuivat tempussaan? Yhden nyt vielä ymmärrän, mutta kolme? Ja sen eilisenkin ehdin siirtää takaisin omaan altaaseen, eli yhteensä neljä hyppyä!

-mik-
Jussian
Member
Member
Viestit: 282
Liittynyt: 13:02, 13.06.2002
Paikkakunta: Joensuu

Re: Roiskuttajatetrojen surmanhypyt

Viesti Kirjoittaja Jussian »

mik kirjoitti:Miten nuo kalat onnistuivat tempussaan? Yhden nyt vielä ymmärrän, mutta kolme? Ja sen eilisenkin ehdin siirtää takaisin omaan altaaseen, eli yhteensä neljä hyppyä!
Sanoisin, että tuskin on kyse näiden tetrojen akrobaattisista kyvyistä vaan siitä, että niillä vaan on käynyt kaikilla hirveä säkä. Kyllähän monillakin kaloilla on taipumusta, erityisesti ahdistettuina, hyppiä akvaariosta pihalle mutta harvemmin osaavat tähdätä noin hyvin. Toisaalta onnistumistodennäköisyyttä voi lisätä kansilasien aukkojen sopiva sijoittelu suhteessa todennäköisimpään lentorataan jne. jne.

Siis, säkää. Ellei joku ole tehnyt todella onnistunutta pilaa... :P
Kiirestä pääsee parhaiten eroon istumalla alas hetkeksi. Toimii erityisen hyvin rautatieasemalla.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tetrat”