(Isompi) akvaario ja suodatin

Täällä voit ostaa tavaraa.

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:

  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.

Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!

(Isompi) akvaario ja suodatin

ViestiKirjoittaja iras » 22:03, 02.02.2017

Eli tahtoisin hiukan isomman akvaarion. En tiedä vielä mitä se tarkoittaa koossa, mutta mitä tahansa hyväkuntoista, suht matalaa (max 50 cm korkeus) ja vähintään sadan litran akvaariota saa tarjota, mielellään pari-kolme sataa litraa. Kokolasi on plussaa varsinkin pienemmissä. Ja sitten tietty suodatin, mikä riittää hyvin altaan kokoon. En halua varastossa seisonutta allasta, silikonien tulee olla ostaessa varmasti kunnossa.

Ihan hirveän paljoa en raaskisi rahallisesti sijoittaa, enkä ihan hirveän kaukaa jaksaisi hakea, oma lähtöpiste Nurmijärvi, mutta siitähän se keskustelu lähtee kun jotain tarjoat.
iras
Junior Member
Junior Member
 
Viestit: 109
Liittynyt: 14:39, 05.02.2011

Paluu Ostetaan

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa