UUSI L-monnit kirja nyt saatavana!

Akvaariokeskus on täysin akvaarioihin ja kaloihin keskittynyt liike ja akvaario-alan valikoima on Suomen suurimpia.
http://www.akvaariokeskus.com

Valvoja: Moderaattorit

UUSI L-monnit kirja nyt saatavana!

ViestiKirjoittaja Helsingin Akvaariokeskus » 12:47, 08.03.2008

Uusi L-monnit -kirja. Suomenkielinen. Tekijä Ingo Seidel.

Tule HETI hakemaan omasi ! :)

Terveisin Akvaariokeskuksen väki

Takakannen teksti:
Loricariidae heimon monnit (L-monnit) on yksi suurimpia sekä vaihtelevimpia kalaryhmiä ja siihen kuuluu yli 700 tunnettua lajia. Vielä joitakin vuosia sitten monneilla oli hyvin näkymätön rooli akvaarioharrastajien parissa. Nykyään tämään heimon monnit ovat todellinen muoti-ilmiö. Kun loppuvuodesta 1988 alkaen markkinoille ilmestyi lukuisia uusia ja usein erittäin värikkäitä L-monneja, alkoi kokemamme todellinen plekotulva. Noin 500 lajia on tuotu akvaarioharrastajien ulottuville ja näiden lajien vaatimat akvaario-olot vaihtelevat suuresti.

Tämän kirjan tarkoituksena on esitellä sekä kokeneelle, että aloittelevalle harrastajalle näiden kalojen pitoa ja viljelyä. Tässä esitellään noin 390 kaikkein kiinnostavinta ja tärkeintä L-monnilajia. Monnit on järjestetty aakkosjärjestykseen suvun ja lajin mukaan ja kirjassa on lisäksi runsas kuvitus (yli 640 värikuvaa). Kirjassa käytetään helposti omaksuttavia symboleja, joista ilmenee joka lajin kohdalla mm. hoito ja kokotiedot.

Ingo Seidel on yli 20 vuotta työskennellyt ahkerasti tämän heimon parissa. Hänellä on vuosien kuluessa ollut lukuisia lajeja akvaarioissaan ja hän on myös viljellyt useita näistä lajeista. Hän on toteuttanut useita tutkiumusretkiä Etelä-Amerikan maihin ja paikan päällä tutkinut plekoja niiden luonnollisessa ympäristössä ja samalla myös kooten paljon uutta tietoa niiden elintavoista. Vuosien saatossa hän on kertonut kokemuksistaan monissa esitelmissä, artikkeleissa, sekä tällaisissa kirjoissa. Hän on väsymättä pyrkinyt jakamaan tietoa tästä mielenkiintoisesta monniheimosta.

LISÄTIETOA (engl. kielisestä versiosta): http://www.backtonature.nu/l-catfishes.php
Helsingin Akvaariokeskus Ky
Itämerenkatu 26, 00180 Helsinki
www.akvaariokeskus.com ja www.akvaariokauppa.fi
p. 09 / 586 5861, avoinna Ark 10-18, La 10-15
Helsingin Akvaariokeskus
Starting Member
Starting Member
 
Viestit: 42
Ikä: 20
Liittynyt: 17:13, 03.05.2003
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Helsingin Akvaariokeskus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa