Susirajan akvaarioseuran tulevia tapahtumia

Etusivulla näkyvät uutiset. Käyttäjät voivat kommentoida aiheita, mutta eivät lähettää uusia viestejä.

Valvoja: Moderaattorit

Susirajan akvaarioseuran tulevia tapahtumia

ViestiKirjoittaja Tiinanen » 15:56, 26.04.2003

Susirajan akvaarioseurassa Joensuun seudulla tapahtuu:

27.5.2003 klo 18.30 alkaen hyttysjahti ja -peijaiset.

Kokoontuminen tapahtuu kello 18.30 Penttilässä Vehkalahdentien ja Kuhasalontien risteyksessä olevan elintarvikekioskin luona (Vehkalahden uimarannan vieressä). Kokoontumispaikka on merkittynä sinisellä pallolla seuraavan linkin takaa löytyvään karttaan: Linkki (kopioi osoite ja liitä selaimen osoitekenttään).

Jahtiin suosittelemme mukaan otettavaksi sangon (mieluusti kannellisen) ja haavin (vaikka itsetehtynä sukkahoususta tms. tiheästä, mutta vettä läpäisevästä materiaalista). Haavin voi myös ostaa tai käyttää akvaariohaavia. Kumisaappaat ovat myös varsin suositeltava varustus. Hyttyset haavitaan Vehkalahden alueella olevista ojista.

Jahdin jälkeen Susanna käy läpi sen, mitä saaliille pitää kotona tehdä jotta ne saa säilöttyä. Kokoustilaa ei iltaa varten ole varattu, joten lyhyt kevätkausi päättyy tähän retkeen.

kesällä 2003
Jäsenlehden kirjoittamista. Tarinoita esim. seuratoiminnasta, seuran jäsenistä, keksinnöistä ja kokeiluista otetaan vastaan osoitteeseen susiraja@aqua-web.org.

syksyllä 2003
Syksyllä toiminta aloitetaan retkellä näillä näkymin elokuussa ja tuolloin retken kohteena on turvesuo, jolta saamme kantoja. Jos siis akvaariossa on kannolle paikka älä hanki sitä ihan vielä...

Logon suunnittelu käynnissä!

Olitpa Kouvolasta tai Kontiolahdesta voit osallistua suunnittelukilpaan. Rivakat ja yksinkertaiset logoehdotelmat paperille tai kuvana sähköpostiin ( susiraja@aqua-web.org ) elokuun loppuun mennessä. Paras logo valitaan syyskuun kokouksessa jäsenistön äänestyksellä. Voittajalle luvassa palkinto...Lisätietoja seuran webbisivuilta http://www.aqua-web.org/seurat/susiraja/
Viimeksi muokannut Tiinanen päivämäärä 12:09, 22.05.2003, muokattu yhteensä 1 kerran
Laittamalla sopivan määrän viinaa akvaarioosi saat kalojesi silmät turpoamaan ja saat ne uimaan hassulla tavalla. (Lähde: Niksipirkka to be.)
Tiinanen
Member
Member
 
Viestit: 409
Liittynyt: 19:37, 23.10.2002
Paikkakunta: Savonlinna

ViestiKirjoittaja Tiinanen » 12:14, 22.05.2003

Nähdään hyttysjahdissa ja tehdään Joensuun kesästä itikaton!

Huomasithan: logokilpailu sai jatkoaikaa.
Laittamalla sopivan määrän viinaa akvaarioosi saat kalojesi silmät turpoamaan ja saat ne uimaan hassulla tavalla. (Lähde: Niksipirkka to be.)
Tiinanen
Member
Member
 
Viestit: 409
Liittynyt: 19:37, 23.10.2002
Paikkakunta: Savonlinna


Paluu Etusivun uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa