Kääpiörihmakalan viimeiset hetket?

Rihmakalat, kiipijäkalat, pusukalat, taistelukalat jne.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
deebee
Starting Member
Starting Member
Viestit: 1
Liittynyt: 18:19, 08.02.2021
Sukupuoli: Mies

Kääpiörihmakalan viimeiset hetket?

Viesti Kirjoittaja deebee »

Heippa kaikki,

Uusi täällä ja uusi harrastuksen parissa. Oikeastaan enemmänkin sivustaseuraaja ja "bensatankkikikan" tekijä. Ja valitettavasti taidan myös olla se, joka hoitaa vaikeat asiat, if you know what I mean.
Kyljessä näkyy jotain hämärää, kidusten(?) jälkeen heti pystysuunnassa, jotenkin "syöpyneen" oloinen, kuopalla. Makaa pohjassa, eikä syö. Toista päivää, tuota ihme kuoppaa ei kyllä eilen vielä ollut. Taitaa olla siinä sen kalan päivät? Ei haluaisi, että kärsii.
Liitteet
IMG_4755.jpg
toukopouko
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1744
Liittynyt: 19:53, 09.03.2006
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Re: Kääpiörihmakalan viimeiset hetket?

Viesti Kirjoittaja toukopouko »

Hei deebee

Sinulle ei ole vastattu, hmph :?

Nyt täytyy sanoa, etten oikein saa selvää kuvasta, mutta kalan oireista päätellen saattaa olla, että on jo autuaammilla mailla. Onko kaikki muuta kalat kunnossa vai oireileeko? Joskus kaloille tulee mitä milloinkin jota ei aina edes pysty selvittämään, mitä oli. Joskus kalat kokee ihmeparantumisia, kuten itselläni eräs lehtikala joskus. Oli aikoja, että tuli pahannäköisiä patteja muutamat, saattoi olla välillä jo kiinni suodattimen imussa sen näköisenä, että nyt vaan nirri pois, ja seuraavina päivinä mennä hömpötti laumansa kanssa kuin ei mitään. Kenellekkään muulle ei tullut koskaan mitään. Tämän patit aina katosivat ja sitten palasivat. Eli vielä pitkään, toista vuotta, ennen kuin päättyi surffailut. En oikein koskaan tiennyt, olisiko pitänyt lopettaa vai ei, ja kun reipastui, niin enhän minä sitä voinut lopettaa :? .

Mites siellä tämän kanssa menee? Joko läx vai vieläkö kukkuu?
Se parhaiten nauraa kellä on vahvin lääkitys...
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Labyrinttikalat”