Akvaarioseurat

Suomen Akvaarioliitto ry

Suomen Akvaarioliitto ry (SAL) on perustettu vuonna 1948 ja liiton tehtävä on toimia jäsenyhdistyksiensä välisenä yhdyssiteenä.

SAL:n jäseniksi voivat liittyä Suomessa toimivat rekisteröidyt akvaarioyhdistykset. SAL järjestää jäsenistönsä päämääriä tukevia palveluja sekä avustaa jäsenyhdistyksiään erimerkiksi valtakunnallisien akvaariotapahtumien järjestämisessä.

Ciklidistit ry.

Ciklidistit ry on vuonna 1997 perustettu kotimainen kirjoahvenharrastajien seura, johon kuuluu noin 100 jäsentä. Yhdistys pyrkii edistämään kirjoahvenharrastusta ja toimimaan ciklidistien yhdyssiteenä maassamme.

Yhdistys julkaisee kolme kertaa vuodessa A4 kokoista, kokonaan neliväripainettua jäsenlehteä, CIKLIDISTIä. Lehden artikkeleissa käsitellään kirjoahvenlajeja ja niiden hoitoa sekä kerrotaan alan tapahtumista Suomessa ja muualla maailmassa.

CorydoradinaeFinland

Yhdistyksen tavoitteena on lisätä tietoa monnisista harrastajien keskuudessa, auttaa ongelmatilanteissa, aikaansaada kokemusten vaihtoa harrastajien välillä, monipuolistaa lajivalikoimaa maassamme ja innostaa uusia harrastajia monnisten ystäviksi.

Heinolan Akvaariokerho

Kerhomme perustuu kaikelta osin vapaaseen jäsenyyteen, mitään jäsenmaksuja ei ole, eikä liittymiskaavakkeita. Jos haluat olla kerhomme jäsen niin silloin olet sitä. Perus asianamme on akvaarioasioiden yhteinen harrastus, tuemme toisiamme tietotaidon ja kokemusten kanavana, sekä tarjoamme apuamme kaikille jotka sitä kaipaavat.

Helsingfors Akvarieförening rf

HAF är föreningen för svenskspråkiga akvarister i Helsingforstrakten. Vi är ett litet men naggande gott kontaktforum för akvarieentusiaster oavsett akvaristisk inriktning eller erfarenhet. Verksamheten består av föredrag, diskussionsaftnar och exkursioner till intressanta akvaristiska mål. Vi träffas i regel 1-2 gånger per termin och önskar även dig välkommen!

Helsingin akvaarioseura ry

Helsingin Akvaarioseura, HAS, on perustettu 1944 ja se on maamme vanhimpia alan seuroja. Seuran kotipaikka on Helsinki, mutta jäseniä on koko pääkaupunkiseudulta ja vähän kauempaakin, kaukaisin tämänhetkinen jäsen asuu Kiinassa. Tällä hetkellä jäseniä on yli 300 ja siten HAS on yksi Suomen suurimmista akvaarioyhdistyksistä.

Hyvinkään Akvaarioseura

Jyväskylän Akvaarioseura ry

Jyväskylän Akvaarioseura on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää akvaarioharrastusta ei kaupallisin perustein. Seura on toiminut Jyvässeudulla akvaarioharrastuksen hyväksi jo vuodesta 1981. Mukaan ovat tervetulleita kaikki akvaarioharrastuksesta kiinnostuneet.

Keski-Uudenmaan Akvaarioseura

Kuopion Akvaarioseura ry

Perustettu joulukuussa 2002 ja Yhdistysrekisteriin rekisteröitynyt maaliskuussa 2003. Seuran tarkoitus on edistää akvaarioharrastusta Kuopion seudulla.

Kymenlaakson Akvaarioseura ry (ei aktiivisessa toiminnassa)

Labyrinttiyhdistys

Lahden Akvaarioseura ry

Lieksan Akvaarioseura ry

Mikkelin akvaarioseura (ei aktiivisessa toiminnassa)

Monniklubi (ei aktiivisessa toiminnassa)

Suomen Monniklubi ry on monneja ja kivennuoliaisia harrastavien akvaristien valtakunnallinen erikoisyhdistys, se pyrkii edistämään näiden lajien tuntemusta ja hoitoa jäsenistönsä keskuudessa julkaisemalla jäsenlehteä nimeltä Silurus, pitämällä esitelmätilaisuuksia akvaarioharrastuksen osa-alueista monni- ja kivennuoliaisharrastajan näkökulmasta käsin, järjestämällä retkiä ja tapaamisia jäsenistölleen

Nurmijärven Akvaarioseura

Oulun Akvaarioseura

Akvaarioseuralla on kokous kuukausittain. Kokous on paremminkin vapaamuotoinen tapaaminen, jolloin voit ostaa seuran ruokia, kipsiä tai vaikkapa lainata kirjoja. Akvaarioseuralla on pieni kirjasto ja mielenkiintoisia kirjoja tilataan lisää, kun niistä vinkkiä saadaan. Vakituisia kokoustiloja meillä ei tällä hetkellä ole, joten kokoukset pidetään akvaristien kotona. Kokouksissa voidaan suunnitella yhdessä toimintaa tai retkiä. Aktiivisia jäseniä tarvitaan ja kaikkien panostus erilaisiin toimintoihin on enemmän kuin suotavaa.

Porin Akvaariokerho

PAK edistää akvaarioharrastusta Satakunnassa ja sen lähialueilla sekä toimii akvaarioharrastajia yhdistävänä linkkinä laajemminkin. PAK tarjoaa tapahtumia kaikille akvaristeille ikään ja sukupuoleen katsomatta, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin akvaarioharrastajille. Toivotamme kaikki harrastuksesta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan kerhon toimintaan.

Riihimäen Akvaristit

Riihimäen akvaristit ry on Riihimäellä toimiva yhdistys. Jäseniä olisi tarkoitus saada Kanta-Hämeestä ja myös muualta Suomesta ja paikka on Riihimäki ja lähiseutu Kanta-Hämeestä (Loppi, Hausjärvi, Janakkala jne).

Susirajan Akvaarioseura ry

Susirajan akvaarioseura on Joensuussa toimiva akvaarioharrastajien oma yhdistys.

Tampereen Akvaarioseura ry

Tampereen Akvaarioseura ry:n tarkoituksena on edistää akvaarioharrastusta Tampereen alueella ja lähiympäristössä sekä toimia tavallisia akvaarioharrastajia yhdistävänä linkkinä laajemminkin. Yhdistyksessä on jäseniä ympäri Suomen. TAS on jäsenmäärältään Suomen suurin akvaarioseura.

Turun akvaarioystävät ry

Turun Akvaarioystävät ry. eli TAY perustettiin vuonna 1943 ja on siten maamme vanhin akvaarioseura. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää akvaarioharrastusta Turun alueella ja tarjoaa ohjelmaa kaikille akvaarioharrastuksesta kiinnostuneille, aloittelijoista kokeneisiin harrastajiin.

Huomasitko puutteita tai virheitä sivulla? Ystävällisesti ilmoita meille niistä niin saadaan tieto pysymään ajantasalla.

Helsingin Akvaariokeskus

Arkisto

kesäkuu 2019
ma ti ke to pe la su
« touko    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930