KUAS kokoontuu 17.4.

Etusivulla näkyvät uutiset. Käyttäjät voivat kommentoida aiheita, mutta eivät lähettää uusia viestejä.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

KUAS kokoontuu 17.4.

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Tervetuloa akvaarioseuraan!

Keski-Uudenmaan Akvaarioseura ry. eli KUAS on vuonna 2004 perustettu yhdistys. Yhdistys kuuluu Suomen akvaarioliiton alaisuuteen. Yhdistyksessä on monenlaisia harrastajia aloittelijoista vuosikymmeniä harrastaneisiin konkareihin.

Nyt yhdistys ja sen hallitus ovat organisoitumassa uudestaan. Haemme lisää aktiiveja ja rivijäseniä KUAS:lle. Jos jompikumpi tai molemmat kiinnostavat, tule kerhoiltaan Järvenpään kirjastoon (Kirjastokatu 8, Järvenpään rautatieaseman vieressä):

Vakituisena ohjelmana kerhoillassa on ”rompetori” eli mahdollisuus omien ylimääräisten akvaariotarvikkeiden, -kalojen ja –kasvien myymiseen tai lahjoittamiseen. Samoin kahvi- ja teetarjoilu kuuluu ohjelmaan.

Lisätietoa yhdistyksestä on internet-sivuilla http://k-uas.aqua-web.org. Kysymyksiä voi esittää myös sähköpostitse (k-uas@aqua-web.org). Puhelimitse voit ottaa yhteyttä yhdistyksen tilinhoitajaan Anna-Marjatta Koskiseen, p. 050 432 6199.

Tervetuloa!
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Etusivun uutiset”