Akvaristi-lehti

Etusivulla näkyvät uutiset. Käyttäjät voivat kommentoida aiheita, mutta eivät lähettää uusia viestejä.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Sam Salonen
Imperaattori
Imperaattori
Viestit: 2535
Liittynyt: 05:37, 17.06.2001
Akvaarioseurat: HAF, HAS, TAS, TAY
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Akvaristi-lehti

Viesti Kirjoittaja Sam Salonen »

Akvaristi-lehti

Akvaristi on uusi akvaarioalan lehti, joka tulee kertomaan monipuolisesti harrastuksen kaikista osa-alueista. Jokaisessa numerossa käsitellään sekä makeavesi- että merivesiakvaarioita, kalalajeja, kasveja, akvaariotekniikkaa sekä tavallisimpia akvaarion hoidon niksejä ja pulmia. Kirjoahvenista ja monneista tulee jokaiseen numeroon omat erikoissivunsa. Akvaristi-lehti tarjoaa huipputietoa akvaarioharrastuksesta, sillä lehden vakituisina avustajina ovat maamme eturivin akvaarioasiantuntijat ja valokuvaajat. Kaikkiaan vuonna 2003 ilmestyy 5 numeroa.

Akvaristi-lehti on suunnattu pääasiassa niille, jotka haluavat perehtyä entistä syvemmälle harrastukseen ja pysyä mukana alan kehityksessä. Silti lehti ei unohda akvaarioharrastuksen alkutaipaleella puuhailevia. Erityisesti aloittelijat voivat hyötyä kakkosnumerossa alkavasta sarjasta "Akvaarion peruskurssi", jossa esitetään akvaarion perustamisen, hoidon, huollon, tekniikan ja ongelmien perusteet lyhyesti ja helppotajuisesti. Toki vanhojen konkareidenkin kannattaa kerrata perusasioita, sillä hoitovirheitä eivät tee vain aloittelijat.

Kakkosnumerosta lähtien tullaan julkaisemaan Pulmapalstaa. Tälle palstalle lukijat voivat lähettää kaikenlaisia akvaarioharrastukseen liittyviä kysymyksiään. Akvaristi-lehti seuraa myös Aqua-webin keskustelua ja tulee kertomaan sivuillaan kiinnostavimmista ja ajankohtaisimmista nettiaiheista. Lehden koosta, avustajista, hinnoista ja tilausosoitteista enemmän nettisivuilla www.akvaristi.com

Markku Varjo,
päätoimittaja
kv-setä
Member
Member
Viestit: 306
Liittynyt: 11:43, 10.12.2002

Akvaristi lehti

Viesti Kirjoittaja kv-setä »

Korkkasin tänään ensimmäisen Akvaristi-lehden numeron. Sisältö ja ulkoasu vastasi odotuksiani. Mukavaa luettavaa ja pidemmälle harrastuksessa ehtineellekin mielenkiintoisia artikkeleita. Esim. valaistusasiaa ja uusi kirjoahvenjuttu. Saa nähdä joutuuko vielä hankkimaan, halpoja kun ovat. :mrgreen:
Markku Varjolle ja toimitukselle onnentoivotukset! Keep on the good work!

T:kv-setä
skye
Junior Member
Junior Member
Viestit: 241
Liittynyt: 14:10, 03.11.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja skye »

Oliko parempi kuin Akvaariomaailma? Missä suhteessa parempi?
Blue
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1356
Liittynyt: 14:13, 30.06.2001
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Blue »

Hetkinen.. siis onko lehti jo yleisesti saatavilla? Mistähän sitä mahtaisi löytyä? ärrältä? kirjakaupasta? Luulin että ilmestymispäivä on vasta ensi maanantaina..
kv-setä
Member
Member
Viestit: 306
Liittynyt: 11:43, 10.12.2002

Viesti Kirjoittaja kv-setä »

Lehteä on jaettu näytekappaleet joihinkin akvaarioliikkeisiin, ei varmaankaan ole vielä tilaajilla eikä lehtikioskeissa.

T:kv-setä
vicky
Junior Member
Junior Member
Viestit: 99
Liittynyt: 15:44, 04.10.2001
Paikkakunta: Kirkkonummi / HAS

lehdestä

Viesti Kirjoittaja vicky »

Tilasin lehden pari viikkoa sitten, ja johan tupsahti loodasta. Todella hyvä lehti; ylitti taitoltaan, tekniseltä painoasultaan ja sisällöltään odotukseni. Must lehti kaikille (kaikentasoisille) harrastajille!
be reasonable, do it my way.
Thoriel
Junior Member
Junior Member
Viestit: 81
Liittynyt: 21:27, 11.06.2002
Paikkakunta: Tyrnävä/Oulu

Viesti Kirjoittaja Thoriel »

Näin kiljattontätinä voin sanoa, että kannattaa jättää lehdestä myös hankintaehdotus kotipaikkakunnan kirjastolle. Uusista lehdistä - varsinkaan tällaisesta - ei aina välttämättä saada tarpeeksi nopeasti tietoa kirjastoihin, jos lehtivälittäjällä ei ole lehdestä vielä mitään tietoa. Oulussa pyydettiin jo lehdestä näytenumero tutustumista ja kevään lehtivalintakokousta varten.
saagelo
Member
Member
Viestit: 418
Liittynyt: 16:15, 25.10.2002
Paikkakunta: Espoo

Re: Akvaristi-lehti

Viesti Kirjoittaja saagelo »

Onko tuota lehteä enää olemassakaan, en ainakaan kaupassa tai kirjastossa nähnyt? Tai jotain muita vastaavia alan lehtiä.
ÄmHoo

Re: Akvaristi-lehti

Viesti Kirjoittaja ÄmHoo »

Akvaristi-lehteä ei valitettavasti enää ole.

M.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Etusivun uutiset”