Helmirihmakala

Rihmakalat, kiipijäkalat, pusukalat, taistelukalat jne.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Kheira
Member
Member
Viestit: 400
Liittynyt: 15:21, 04.10.2001
Paikkakunta: Kajaani

Helmirihmakala

Viesti Kirjoittaja Kheira »

Mietiskelen tässä uutta kokonaisuutta yhteen akvaarioistani. Minkähän kokoiseen akvaarioon kyseisen kalan voisi sijoittaa?

Toinen tärkeä kysymys on, että tuleeko se toimeen perhoskirjoahvenen kanssa. Vesiarvot ilmeisesti olisivat ihan molemmilla kutakuinkin samaa laatua.
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
Viestit: 6450
Liittynyt: 23:09, 10.01.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo, HAS

Viesti Kirjoittaja Mari Kurki »

Helmirihma kasvaa sen verran isoksi, että jos aiot pitää pariskuntaa / haaremia, niin altaan olisi hyvä olla joku 350 litraisesta ylöspäin. Yksinäinen poika pärjäilee jo tuollaisessa 150 litraisessakin ihan kohtuullisesti.
Tulee loistavasti juttuun perhoskirjoahventen kanssa.

T: Mari
Rääkky
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1416
Liittynyt: 01:42, 22.11.2001
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rääkky »

Mari kirjoitti:Helmirihma kasvaa sen verran isoksi, että jos aiot pitää pariskuntaa / haaremia, niin altaan olisi hyvä olla joku 350 litraisesta ylöspäin.
En minä nyt ihan näin suurta lähtisi suosittelemaan. Helmirihma nyt kuitenkaan ei ole mikään sinirihma joka mättää tauotta toista osapuolta kuonoon. Kyllä minä lähtisin suosittelemaan kuitenniin kahdestasadasta litrasta ylöspäin. Kyseessä nyt ei ole mikään armoton rallikuski joka hirvittävästi uintimaratoonejakaan tekee.
Kheira
Member
Member
Viestit: 400
Liittynyt: 15:21, 04.10.2001
Paikkakunta: Kajaani

Viesti Kirjoittaja Kheira »

Pariskuntaa lähinnä ajattelin. On näitä kavereita joskus ollut ja todella kauniita ja mielestäni rauhallisia olivat vaikka silloin asuivat 100 litran akvaariossa. Kuplapesääkin ukko väsäsi eikä silti ollut ongelmia toisten kalojen tai naaraan kanssa. Silloin kyllä ei ahvenia ollut kavereina. Mutta jos eivät sinne teidän mukaan sovikaan niin jääkööt sitten ostamatta.
Eeva
Junior Member
Junior Member
Viestit: 88
Liittynyt: 13:52, 17.06.2002
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja Eeva »

Minulla on ollut helmirihmapari 128-litraisessa. Suurempia ongelmia ei ollut, mutta enää en kyllä helmirihmoja näin pieneen hanki. Parisataa litraa kuulostaa hyvältä, jos akvaariossa on tarpeeksi pusikkoa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Labyrinttikalat”