Vedensuosikki. Mitäs seuraavaksi?

Kasvien hoito, ongelmat ja sisustus.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Kheira
Member
Member
Viestit: 400
Liittynyt: 15:21, 04.10.2001
Paikkakunta: Kajaani

Vedensuosikki. Mitäs seuraavaksi?

Viesti Kirjoittaja Kheira »

Sain vähän aikaa sitten vedensuosikkia jonka kalani sitten melkein tuhosivat kokonaan. Yksi ranka jäi. Päätin sinnikkäästi laittaa tämän rangan vielä pohjaan. Silloin en käyttänyt nestemäistä lannoitusta. Sitten ostin Mastergrow tai mikä lie oli ja humpsis... Kasvuvauhti on huimaava.

Minulla on muinoin ollut tätä samaa kasvia ja nyt ihmettelen kun tämä nykyinen kasvaa jotenkin hämärästi jonkinlaista maavartta pitkin. Se tuntuu vain leviävän ja leviävän. Lisäksi uudet kasvavat vielä nopeammin. Onko tuo kumma maavarsi kovinkin yleinen?

En ole käyttänyt lannoitepurkin kyljen ohjetta vaan laittanut huimasti vähemmän ja vain 2-3 vkon välein. Silti ne rehottavat. Ajattelin että näinkin isossa altaassa nestemäiset tulevat kalliiksi mutta näyttää menestyvän murto-osan annostuksella.

Tässä voisi nyt sitten kysellä jotain vinkkejä tuohon kasvivalikoimaan lisää. Joku näyttävä ilmavartinen (vai mikä sen nyt oli). Mikä voisi menestyä samalla "hoidolla" kuin tämä vedensuosikkini?
maketzu
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2408
Liittynyt: 09:35, 26.09.2001
Akvaarioseurat: TAS
Paikkakunta: Loppi, Kormu City
Viesti:

Viesti Kirjoittaja maketzu »

Itselläni osa ainakin kasvatti pieniä kasveja maavartta pitkin. Ainakin näin päättelin kun putsailin akvaario viime viikonloppuna kun karsin kasvillisuutta samalla.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kasvit ja sisustus”