Harkko alusta 450l akvaarioon.

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Tuoppi
Junior Member
Junior Member
Viestit: 110
Liittynyt: 08:17, 19.05.2019
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Espoo

Harkko alusta 450l akvaarioon.

Viesti Kirjoittaja Tuoppi »

Elikäs olis akvaario 150L 50S 60K. harkkojalustaa siihen miettinyt.
Lueskelin noita aikaisempia harkko ketjuja mutta ne oli kaikki useamman vuoden vanhoja eikä niissä näyttänyt enää kuvia olevan.
Riittääkö tuon kokoisella akvaariolle 21mm vesivaneri ja 3 pinoa harkkoja. minkä levyisiä harkkojen pitäisi olla . onko Leca Lex RUH-250 hyvä. tosin noin leveällä alas jää aika vähän tilaa mutta ulkosuodatin mahtuisi alle. Täytyykö harkot kiinnittää toisiinsa laastilla/jollain liimalla vai ladotaanko ne vaan päällekkäin.
540l 260l 128l
Sinfonia
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1055
Liittynyt: 18:32, 05.07.2005

Re: Harkko alusta 450l akvaarioon.

Viesti Kirjoittaja Sinfonia »

Kyllä pitäisi riittää. Itselläni oli vastaavan mittaisessa mutta 200l isommassa neljä pinoa harkkoja ja olisi varmasti mennyt pinoa vähemmälläkin. Vesivanerikaan ei ollut tuon paksumpi. Enkä kiinnittänyt harkkoja mitenkään toisiinsa, eli pinosin ne vain päällekkäin. Itselläni tosin oli vain kaksi kerrosta, kun akvaario itsessään oli jo 80cm korkea ja se osoittautui melkoiseksi haasteeksi tällaiselle 160cm pätkälle...
SiriusAng
Member
Member
Viestit: 362
Liittynyt: 13:09, 30.09.2003
Akvaarioseurat: TAS

Re: Harkko alusta 450l akvaarioon.

Viesti Kirjoittaja SiriusAng »

Mullakin oli ihan vaan ladottuna päällekäin. Itse tykkäsin eniten niistä nopan mallisista joissa on keskellä reikä, niitä oli helpoin siirrellä ja liikutella. Vesivanerit oli harkkojen alla (paino saatiin sillä jaettua lattian kantaville rakenteille) ja altaan alla, mutta en muista paksuuksia enää (jotain tuota luokkaa ne oli). Ja mullakin tosiaan kaksi harkkoa päällekäin, kokeilin kolmea ja neljää mutta oli tosiaan liian korkea mullekin. :)
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”