YV:t ei oikein toimi

Tänne ilmoituksia mahdollisista (todennäköisistä) bugeista ym. häiriöistä.

Valvoja: Moderaattorit

YV:t ei oikein toimi

ViestiKirjoittaja vallumaarit » 09:38, 13.05.2018

Moi
Jo kolmas ostaja kertoi mulle, ettei meiliä saa millään tulemaan yv:tä siis. Joutuu moneen kertaan yrittämään. Eilen viimeeksi. Mun vastaukset kyllä lähtee nopsaan. Voisko se johtua siitä, että mulla on liikaa tavaraa postilootassani? Mikä se raja nyt olikaan monta viestiä siellä voi olla?
vallumaarit
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 1578
Liittynyt: 14:45, 26.03.2007
Paikkakunta: Helsinki
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: YV:t ei oikein toimi

ViestiKirjoittaja Sam Salonen » 10:49, 13.05.2018

Yksityisviestejä voi olla yhteensä 2000 ennen kuin se haittaa toimintaa. Voiko syynä olla se, että lähettäjä tulkitsee että viesti ei ole mennyt perille, kun viesti jää ”läjtevät”-kansioon? Viestithän odottavat siellä, kunnes vastaanottaja on lukenut viestin.
Guess what?! I got a fever, and the only prescription... is more cowbell!
Videokuvaa - Allaspäiväkirja - Kuvasaastetta (tulossa)
Sam Salonen
Imperaattori
Imperaattori
 
Viestit: 2811
Ikä: 45
Liittynyt: 05:37, 17.06.2001
Paikkakunta: Helsinki
Akvaarioseurat: HAF, HAS, TAS, TAY
Sukupuoli: Mies

Re: YV:t ei oikein toimi

ViestiKirjoittaja vallumaarit » 15:31, 13.05.2018

Ei tällä kertaa ymmärtääkseni ole siitä kyse, vaan eivät saa lähtemään ollenkaan. Nämä ovat olleet kyllä uusia jäseniä, varmistampa vielä, ettei ole väärinkäsitys.
vallumaarit
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 1578
Liittynyt: 14:45, 26.03.2007
Paikkakunta: Helsinki
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen

Re: YV:t ei oikein toimi

ViestiKirjoittaja Sam Salonen » 16:10, 13.05.2018

Toinen mahdollinen vika on että lähettää viestiä joltain mobiililaitteelta ja siinä yrittää käyttää puhelimen tai tabletin hymiöitä. Näistä järjestelmä ei tykkää, vaan palauttaa virheilmoituksen eikä viesti lähde.
Guess what?! I got a fever, and the only prescription... is more cowbell!
Videokuvaa - Allaspäiväkirja - Kuvasaastetta (tulossa)
Sam Salonen
Imperaattori
Imperaattori
 
Viestit: 2811
Ikä: 45
Liittynyt: 05:37, 17.06.2001
Paikkakunta: Helsinki
Akvaarioseurat: HAF, HAS, TAS, TAY
Sukupuoli: Mies

Re: YV:t ei oikein toimi

ViestiKirjoittaja Pallokala » 17:25, 16.05.2018

Sam Salonen kirjoitti:Toinen mahdollinen vika on että lähettää viestiä joltain mobiililaitteelta ja siinä yrittää käyttää puhelimen tai tabletin hymiöitä. Näistä järjestelmä ei tykkää, vaan palauttaa virheilmoituksen eikä viesti lähde.


Hyvä tietää! Olen aika monessa kauppapalstan ilmoituksessa nyt nähnyt tätä ongelmaa valitettavan ("sulle ei saa laitettua yv:tä") niin tiedän jatkossa sitten neuvoa käyttäjiä olemaan käyttämättä niitä hymiöitä.
Pallokala
Advanced Member
Advanced Member
 
Viestit: 1832
Ikä: 34
Liittynyt: 00:31, 02.07.2002
Paikkakunta: Tampere, Hervanta
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen


Paluu Bugit ym. ongelmat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 5 vierailijaa