HAS: Hoitoakvaariolle etsitään uutta hoitajaa

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 429
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: Hoitoakvaariolle etsitään uutta hoitajaa

Viesti Kirjoittaja Plankton »

Kuva
Etsimme hoitoakvaariollemme uutta ja aktiivista hoitajaa edeltäjän paikkakunnalta poismuuton takia. Akvaario sijaitsee Mbarissa, Lasipalatsin tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Helsingin keskustassa.
Akvaario on noin 100-litrainen, hyvässä kunnossa ja siitä syystä hoitokäyntiin ei uppoa paljoa aikaa - useimmiten puolesta tunnista tuntiin. Akvaario on hiljattain huollettu perusteellisemmin:
uusia kasveja on istutettu ja uusia kaloja on tuotu. Akvaario tarvitsee hoitajaa kerran viikossa ja akvaarion asukkaina on hohtokiilakylkiä ja pieniä nuoliaisia.

Mbarin akvaariota on sikäli kiitollista hoitaa, että hoitotoimia ei tarvitse sijoittaa virka-ajan puitteisiin, vaan akvaariota voi käydä hoitamassa ravintola Mbarin aukioloaina:

ma-ti 09-24
ke-to 09-02
pe-la 09-04
su 12-24

Perustaidot akvaarionhoidosta riittää, opastamme mielellämme rutiineihin ja olemme aina tavoitettavissa myös puhelimitse, jos jokin äkillinen pulma ilmenee. Akvaarionhoitaja vapautetaan jäsenmaksusta siltä ajalta, kun hänet on nimetty akvaarion vastuuhoitajaksi.

Paikalta löytyy hoitoon tarvittavat välineet, kalanruoat yms. Jos jotakin tarvitsee hankkia, niin soittamalla tai lähettämällä sähköpostia yhteyshenkilöiden suuntaan, tilaukset löytävät tiensä Mbariin. Itse ei siis tarvitse hankkia mitään akvaarionhoidollisia tarvikkeita. Mbarin henkilökunta (ja asiakkaat) ovat rentoja, hauskoja ja melko kansainvälistäkin porukkaa ja toivottavat uuden hoitajan lämpimästi tervetulleeksi.

Lisätietoja saat osoitteesta kukkaro(ät)has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”