[HAS] Hoitoakvaariolle etsitään uutta hoitajaa

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 429
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

[HAS] Hoitoakvaariolle etsitään uutta hoitajaa

Viesti Kirjoittaja Plankton »

Hei Sinä reipas Akvaarioseuralainen!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua seuramme toimintaan helpolla ja hauskalla tavalla.

Etsimme hoitoakvaariollemme uutta ja aktiivista hoitajaa edeltäjän paikkakunnalta poismuuton takia. Akvaario sijaitsee Mbarissa, Lasipalatsin tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Akvaario on n. 100 litrainen, hyvässä kunnossa ja siitä syystä hoitokäyntiin ei uppoa paljoa aikaa, puolesta tunnista tuntiin. Käyntikerrat ovat kerran viikossa. Asukkaina on punapäätetroja, monnisia ja sukarapuja.

Perustaidot akvaarionhoidosta riittää, opastamme mielellämme rutiineihin ja olemme aina tavoitettavissa myös puhelimitse, jos jokin äkillinen pulma ilmenee. Palkkiona hoitajan ei tarvitse maksaa jäsenmaksua niin kauan kuin hänet on nimetty akvaarionhoitajaksi. Hoitaja on myös saanut Mbarista hoitokäynnin yhteydessä pientä naposteltavaa ja juomaa (ei alkoholia).

Paikalta löytyy hoitoon tarvittavat välineet, ruoat yms. Jos jotakin tarvitsee hankkia, niin soittamalla tai lähettämällä sähköpostia yhteyshenkilöiden suuntaan, tilaukset löytävät tiensä Mbariin. Itse ei siis tarvitse ostaa mitään akvaarionhoidollisia tarvikkeita. Mbarin henkilökunta (ja asiakkaat) ovat rentoja, hauskoja ja melko kansainvälistäkin porukkaa ja toivottavat uuden hoitajan lämpimästi tervetulleeksi.

Lisätietoja saat osoitteesta info@has.fi tai kukkaro@has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”