Missä vika kun kardinaalitetrat ei syö?

Tetrat, seisojakalat, piraijat, tapparakalat jne.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Mikko

Missä vika kun kardinaalitetrat ei syö?

Viesti Kirjoittaja Mikko »

Siis ne uivat ihan normaalisti akvaariossa, mutta syönti ei käy, kuin muutaman kerran viikossa. Olen kokeillut eri ruokavalmisteita (hiutaleita), mutta aina sama ongelma. Terveiltä vaikuttavat, mitään ulkoisia merkkejä mistään sairaudesta ei ole havaittavissa.
Holstedt
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2422
Liittynyt: 13:35, 14.11.2001
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja Holstedt »

Jos ovat terveen ja hyvinruokitun oloisia, niin ei kai ruoan kelpaamattomuus liene ongelma. Kenties kannattaisi kuitenkin harkita pakasteruokien käyttöä tarjoamiesi hiutaleiden ohella.

-Holzig-
shawnx
Starting Member
Starting Member
Viestit: 5
Liittynyt: 00:25, 25.02.2002
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Kuopio, Finland

Viesti Kirjoittaja shawnx »

Onko alkaneet jo syömään? Oletko kokeillu pakastetta?
Kheira
Member
Member
Viestit: 400
Liittynyt: 15:21, 04.10.2001
Paikkakunta: Kajaani

Viesti Kirjoittaja Kheira »

No. Mites on? Joko alkoivat syömään? Olen muuttoni jälkeen katsellut omia kardinaalejani kun ovat välillä tosi arkoja. Sulla ei tätä kai ollut? Siis arkuutta.

Mä kyllästyin siihen arkuuteen ja lopulta ajattelin, että kyllä siihen joku syy on oltava, kun edellisessa kämpässä kaikki oli hyvin. No, mittailin sitten pH:n ja hups, oli parissa päivässä noussut yli 7.
Laskin sen 6,5.Muutaman päivän päästä sama juttu, kardinaalit värittömiä ja arkoja. Mittasin taas pH:n, Ja mitä taas huomasinkaan, tulos 7,5.

Siis, kun omani tuntuvat nyt olevan noin herkkiä, niin olisiko sinulla myös joku pH ongelma. Omani ovat tyytyväisiä kunhan on alle 7.

Mikähän kumma tuota pH:ta taas vaivaa. Entisessä kämpässä sain sen jo asettumaan, tosin sielläkin oli aluksi sama ongelma. Niin... Taitaa olla vaan taas kiinni tästä loistokkaasta Turun vedestä.
Chyental
Senior Member
Senior Member
Viestit: 738
Liittynyt: 13:06, 21.01.2002
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Chyental »

Ovatko ne siis koko ajan olleet syömättömiä, vai yhtäkkiä muuttuneet sellaisiksi?

Itselläni on myös pieni parvi kardinaalitetroja, ja mäkin aluksi pelkäsin, että ne kuolevat nälkään kun eivät näyttäneet kovin halukkaasti syövän...henki niissä kuitenkin on pihissyt jo 1,5 vuotta ja vain yksi on henkensä heittänyt kun päätti tehdä tutkimusretken lattialle... joten, voihan olla että hätäilet suotta, se ilmeisesti vaan näyttää siltä ettei ne syö..kaipa ne jostain rehunsa hankkivat.
-Chyental-
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tetrat”