Akvaristien kesätanssit Helsingissä 30.7.

Etusivulla näkyvät uutiset. Käyttäjät voivat kommentoida aiheita, mutta eivät lähettää uusia viestejä.

Valvoja: Moderaattorit

saurama
Valopää
Valopää
Viestit: 1880
Liittynyt: 13:54, 12.06.2002
Paikkakunta: Helsinki

Akvaristien kesätanssit Helsingissä 30.7.

Viesti Kirjoittaja saurama »

Kun muutama lahopäinen akvaristi lyö kuulansa yhteen, syntyy tikkujen lomassa ideoita. Aquaristo on saapumassa nyt heinäkuun lopulla käymään Suomessa hoitaakseen joitain pikkuasioita kuten naimisiinmenonsa ym. Parin ihmisen kanssa raavimme päätä aiheesta, miten järjestää tapaaminen, jossa Aasian kirjeenvaihtajamme pääsisi tapaamaan täkäläisiä akvaarioharrastajia ja toisaalta täkäläisetkin läträäjät toisiaan.

Keräännymme 30. heinäkuuta keskiviikkona ensin poikkeamaan Linnanmäen Sea Life –meriakvaariomaailmaan. Monihan ne purkit on toki jo nähnyt, mutta hyvä kertaus se on kuudestoistakin kertaus. Kun kaikki eivät välttämättä löydä porukasta yhtään tuttua nenää on kannattavampaa tavata Sea Lifen omalla sisäänkäynnillä parkkipaikkojen puolella ja jättää Lintsin pääsisäänkäynti omaan arvoonsa. Kellonajaksi se kun pikkuviisari osoittaa kuutta on varmaan päivän työssäkin oleville mahdollinen vaikka kotona pitäisikin käydä ruokkimassa ja ulkoiluttamassa vaimo, mies tai koira. Sea Lifen sisäänpääsymaksu on kympin per sierainpari, ellei joukkomme ole riittävän iso ryhmähalvennukseen.

Poppoon osoiteltua sormellaan tarpeeksi lasilaatikoita vaihdamme paikkaa Töölöön Merimelojien majalle lavatansseihin. Kyllä joo, ihan aitoihin sellaisiin. Mukaan lähteminen vaatii reilun annoksen huumorintajua. Tanssitaito ei ole välttämätön, mutta sekään ei haittaa. Kenenkään ei ole pakko tanssia (luulen ainakin niin), musiikkia voi kuunnella hyppimättäkin ja paikan sijainti Eteläisellä Humalluodolla varmistaa jo maisemissa riittävän ihmettelemistä hetkeksi. Esiintyjinä on monipuolista musiikkia esittävä Inkoon pelimannit, pelkkään humppaan ei siis tarvitse tyytyä. Ahneet muusikot haluavat rahaa kahdeksan euroa per sisääntaapertaja ja viisi euroa alle 25-vuotiailta.

Lavatanssit eivät ole baari-yökerho, virvoiketarjoilua ei siis ole. Jos joku haluaa mennä nurkan taakse naukkailemaan miestä väkevämpää, ottakoot oman kossupullon mukaan. Minä tosin en vastaa siitä, saako sellaisia viedä paikan päälle.

Jossain vaiheessa iltaa saattaa käydä niin, että joko tanssit loppuvat tai sitten väen veto tansseihin loppuu. Kuin päin vain, jatkoa toki seuraa vielä niille, joilla pää pysyy nuokkumatta hartioilla. Vähän porukaan koosta, omista eväistä ja kiinnostuksesta riippuen voimme joko jäädä istumaan iltaa Töölöön ihan lyhyen taaperruksen päähän Merimelojien majalta tai suunnata kohti ytinkeskustan huumaa, vilinää ja värivaloja. Loppuillan toimintasuunnitelma kannattaa kuitenkin päättää vasta 30.7. loppuillasta. Minua se räkälä kaapunnilla ei kyllä kamalasti nappaa.

Ketkäs kaikki olisivat lähdössä? Aquaristo, älä nyt sinä ainakaan kieltäydy...
Viimeksi muokannut saurama, 09:47, 20.07.2003. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
mysli
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1308
Liittynyt: 15:15, 06.06.2003
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja mysli »

Ainut ongelma on majoitusongelma. Ja eikun sukulaisten puhelinnumeroita selvittämään...

Enkä vielä ole edes niitä Sea lifen purkkejakaan nähnyt. :D
kirjo
Member
Member
Viestit: 332
Liittynyt: 17:00, 24.11.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja kirjo »

No mutta tuohan kuulostaa ihan hauskalta. Ja 18.00 SeaLifella on senverran vapaamuotoista, että ei tule lähtemisPAKKOA. Ties vaikka mielenhäiriössä tulisi Lintsille päin dallattua...
Elämä on sitä mitä meille tapahtuu silloin kun teemme muita suunnitelmia.
-Thomas La Manee-
Jaani
Senior Member
Senior Member
Viestit: 537
Liittynyt: 15:19, 21.08.2002
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula

Viesti Kirjoittaja Jaani »

Joo!!! Siis tuostahan ei voi kieltäytyä, kun se jäätelökeikkakin meni ohi tässä taannoin :)

Ja ehdottomasti lavatansseihin. Niitä tulikin hiottua viime perjantaina Jyväskylän kupeessa Kuikan lavalla. Uskokaa tai älkää, mutta siellä sitä oltiin Yölintua bongaamassa.

Minä ainakin olen mukana, ellei pää ole kainalossa jo aikaisempien kohellusten seuraamuksena.

-Jaani-
Jokeri
Member
Member
Viestit: 445
Liittynyt: 22:42, 08.03.2003
Paikkakunta: Etelään Hesasta

Viesti Kirjoittaja Jokeri »

Pitäisiköhän tuota raahata luunsa (lähes) kotikunnan pelimanneja kuuntelemaan... Kuka vastaa, jos tökkäisen altaan rikki :mrgreen:
- Keittiössäni roikkuu katosta amppeli. Jossain toisaalla se löytyy pöydän äärestä -
-Alix-
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 4264
Liittynyt: 09:49, 30.05.2002
Akvaarioseurat: HAF, HAS, SMAS, ja Ciklidistit
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja -Alix- »

Meikäläinen on tukka putkella messissä! Jalalla koreasti ja matti povariin (hyi minua, mutta puukko saa jäädä kotiin :mrgreen: ). Jos joku ulkopaikkakuntalainen tarvitsee yösijaa, niin tilaa löytyy meikäläisen sotkuisesta majasta yhdelle-kahdelle.
Koralli- ja kasvinisti. Minkäs sille voi.
saurama
Valopää
Valopää
Viestit: 1880
Liittynyt: 13:54, 12.06.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja saurama »

Njoo njii. Many bra. Pikkuhiljaa jengiä alkaa kerääntyä mukaan. Kyllä minä tiedän, että täkäläisestä läträäjäpoppoosta löytyy vielä lisää kieron mielenlaadun tyyppejä. Rohkeasti vain mukaan. En minäkään osaa tanssia pennin vertaa, mutta olen joskus kuunnellut musiikkia. Uskon pääseväni sillä alkuun.
Killu
Starting Member
Starting Member
Viestit: 10
Liittynyt: 10:52, 23.05.2003
Paikkakunta: Pietarsaari

Viesti Kirjoittaja Killu »

Sateenkaari02 kirjoitti:Jos joku ulkopaikkakuntalainen tarvitsee yösijaa, niin tilaa löytyy meikäläisen sotkuisesta majasta yhdelle-kahdelle.
Joutuisko nukkumaan eteisen lattialla...? :mrgreen:
koh-i-nor
Junior Member
Junior Member
Viestit: 248
Liittynyt: 10:04, 12.04.2002
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja koh-i-nor »

Okok, tulen mutta myöhässä. Samu, aivan varmasti valitsit sellaisen ajan että en mitenkään ehdi ajoissa mistään työpaikasta. Vanhojen tansseista luistin tyylikkäästi Lontooseen joten lavatansseja pitää varmaan paeta itänaapuriin.
NesteHukka
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1892
Liittynyt: 17:48, 20.11.2001
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Lempäälä

Viesti Kirjoittaja NesteHukka »

No meikäläinenhän on oikein parkettien juustohöylä, vai miten se sanonta nyt meni, mutta anyway, taitaa olla vähän hankalasti järjestettävissä paikanpäälle tulo, varsinkin, jos meinaa sitä kossua nauttia siellä lavan takana...

Omasta mielestäni kyllä tanssilavoilla on ihan ehdoton tunnelma, varsinkin jos siellä on joku perinteistä musiikkia esittävä yhtye, kuten Agents, eikä mitään helvetin poppipaskaa niinkuin joku heidi kyrö tai joku muu vastaava.

Esa Pulliaiselta joskus kysyttiin haastattelussa, että miksi ei heillä ole omia biisejä, niin Esa sanoi, että tiettävästi kierrättäminen vähentää roskan määrää, ja se tarkoittaa juuri sitä roskaa, mitä nämä kyröt ja vepsät kylvää.
Kaikki eivät ehkä tiedä: Ctrl pohjassa vierittää hiiren rullaa, niin saa zoomattua kuvia jos ei muuten. Jean Subuffet: "For me, insanity is super sanity. The normal is psychotic. Normal means lack of imagination, lack of creativity"
saurama
Valopää
Valopää
Viestit: 1880
Liittynyt: 13:54, 12.06.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja saurama »

NesteHukka kirjoitti:No meikäläinenhän on oikein parkettien juustohöylä, vai miten se sanonta nyt meni, mutta anyway, taitaa olla vähän hankalasti järjestettävissä paikanpäälle tulo, varsinkin, jos meinaa sitä kossua nauttia siellä lavan takana...
Nääh. Hyvin sitä Häslingistä pääsee junalla takaisin Mansesteriin, jos putelin haluaa napata mukaansa. Ja toisaalta, vaihtoehtona on tulla pullotonna. Jokainen juustohöylä tarvitaan mukaan, jotta saadaan hyvä tunnelma sekä lavalle, että kulman taakse.
aquaristo
Aasian kirjeenvaihtaja
Aasian kirjeenvaihtaja
Viestit: 840
Liittynyt: 11:39, 08.08.2002
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki

Re: Akvaristien kesätanssit Helsingissä

Viesti Kirjoittaja aquaristo »

saurama kirjoitti: Aquaristo, älä nyt sinä ainakaan kieltäydy...
Täältä tullaan jo!
Pitäähän sitä nyt hieman juhlia ja pitää hauskaa, ennenkuin se on jo myöhäistä...
aquado
Member
Member
Viestit: 406
Liittynyt: 21:21, 01.04.2003
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja aquado »

Tulenhan toki minäkin, sillä koen itseni osasyylliseksi. Jos tanssijalkani kutisee liiaksi, jätän SeaLifen väliin ja odottelen teitä sitten tantsuissa. Soitto alkaa siis jo klo 19 ja päättyy kai n. klo 23.

NesteHukalle voin luvata, että Inkoon pelimannit on nimensä mukainen poppoo, poppia ei tule ja popo vipattaa. Sujuuko hambo ja sottiisi? [;)]
"Jos ei ole vikaa, älä rupea korjaamaan. Jos vika on todella paha, älä silloinkaan rupea korjaamaan." - Tikrun pieni kirja pomppimisesta
mysli
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1308
Liittynyt: 15:15, 06.06.2003
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja mysli »

Hoksasin sitten tänään, että tuohan on tosiaan keskellä viikkoa. :( Ja kun on sesonkiaika, niin onpi ihan turha pyydellä pomolta vapaata. (Ei sillä, saattaisi onnistuakin, mutta en henno jättää työkaveria yksikseen kiireeseen)

Eli tämä ulkopaikkakuntalainen jääpi tänne korpeen.
herttis
Junior Member
Junior Member
Viestit: 201
Liittynyt: 11:03, 26.03.2003

Viesti Kirjoittaja herttis »

Pahus, on just silloin työt alkanu loman jälkeen ja saa painaa pitkää päivää ihan hulluna. Pomo naukuu vieressä että jää ylitöihin, jää.... :mrgreen:
Onnea sinne Kiinaan molemmille! Rakkautta on maailmassa kun sen löytää malttaa.
H.E.R.T.T.I.S
Huomaamaton Etukuponkienkerääjä Rautainen Torikauppias ja Tahattoman Intohimoinen Salapoliisi
saurama
Valopää
Valopää
Viestit: 1880
Liittynyt: 13:54, 12.06.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja saurama »

Kyllä helsinkiläinen voi hyvin lähteä keskellä viikkoa kevyesti yöjalkaan. Eihän sitä ole mikään pakko juoda ihan naulaa päähänsä. Muutama siideri/olut vaikka, jos tuntuu, että tarvitsee sopivan tanssikengän keventäjän. Eli sorry Herttis, sinun tekosyytäsi ei kelpuuteta. Mars paikalle vain :D
Viimeksi muokannut saurama, 00:31, 19.07.2003. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
vicky
Junior Member
Junior Member
Viestit: 99
Liittynyt: 15:44, 04.10.2001
Paikkakunta: Kirkkonummi / HAS

tanssitaito

Viesti Kirjoittaja vicky »

saurama, no panique! mä pidän sulle tanssikurssin, ja jos se ei auta, niin mä vien sen verran kovaa, ettei sun tarvi osata askeltakaan!
be reasonable, do it my way.
saurama
Valopää
Valopää
Viestit: 1880
Liittynyt: 13:54, 12.06.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja saurama »

Jacha, sinäkin olet tulossa. Many bra. Olisihan tässä toki toista viikkoa aikaa opetellakin vielä tanssimaan.
HelaKammo
Member
Member
Viestit: 273
Liittynyt: 11:26, 18.12.2001
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja HelaKammo »

Joo tuota, voisihan sinne kammeta tupajumin pyllypuolensa ja tuo Satunaninenkin tuossa olisi kiinnostunut. Itse en tanssia oikein osaa, mutta enhän minä siitä niin kärsi, vaan se toinen puolisko...
Kati
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1423
Liittynyt: 13:42, 22.01.2002
Paikkakunta: Helsinki; TAS
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kati »

saurama kirjoitti:Kyllä minä tiedän, että täkäläisestä läträäjäpoppoosta löytyy vielä lisää kieron mielenlaadun tyyppejä.
Okeiokei, *bul bul*, osui ja uppos... ma tulen.


Kati, :mrgreen:
NesteHukka
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1892
Liittynyt: 17:48, 20.11.2001
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Lempäälä

Viesti Kirjoittaja NesteHukka »

aquado kirjoitti:Tulenhan toki minäkin, sillä koen itseni osasyylliseksi. Jos tanssijalkani kutisee liiaksi, jätän SeaLifen väliin ja odottelen teitä sitten tantsuissa. Soitto alkaa siis jo klo 19 ja päättyy kai n. klo 23.

NesteHukalle voin luvata, että Inkoon pelimannit on nimensä mukainen poppoo, poppia ei tule ja popo vipattaa. Sujuuko hambo ja sottiisi? [;)]
Voisin ehkä jopa yllättää sanomalla, että hamboa olen tanssinut. Sottiisi puuttuukin sitten sivistyksestä. :mrgreen:
En toki takaa, että vielä osaisin sitä hamboa. Masurkka ja polkka saattaisi vielä taittua :roll:
Kaikki eivät ehkä tiedä: Ctrl pohjassa vierittää hiiren rullaa, niin saa zoomattua kuvia jos ei muuten. Jean Subuffet: "For me, insanity is super sanity. The normal is psychotic. Normal means lack of imagination, lack of creativity"
cube122
Junior Member
Junior Member
Viestit: 92
Liittynyt: 00:54, 06.05.2003
Paikkakunta: Kemi

Viesti Kirjoittaja cube122 »

hmmm....

+ Lavatansseissa en ole ollut
+ "Tanssia" osaan/haluan
+ Uudet tuntemattomat+tutut

-N.800Km
-Majoitus+matkat

Plussalle jää muttä tulematta taitaa jäädä...
Uutta matoa koukkuun...
Lisa
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 7365
Liittynyt: 17:01, 03.10.2001
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lisa »

Olisi ainakin sinne Lintsille mukava lähteä, mutta rahatilanteen mukaan sitten. Tällä hetkellä ollaan miinuksen puolella eikä virnuiluta kuin tragikoomisesti [;)]
Kun syö kylliksensä, ajattelee sivistyneesti ja ihmeen hienosti monesta asiasta.
tikkuhirviö
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1074
Liittynyt: 12:37, 10.02.2003
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja tikkuhirviö »

Tosiaan, keskellä viikkoa.. Herätys on joka aamu klo 4.25, joten jokseenkin väsynyt olo saattaisi olla koko loppu viikon. Pitäisi sitten koisia töissä, nojata vaikka luudanvarteen ja silleen.. Tuuraajaa en varmasti saa, koska olen itse sellainen. Taitaapi jäädä väliin. Harmi, kun en muutenkaan ole paljoa ollut näissä AW-tapahtumissa mukana. Tai ehkä sitten vain sinne Lintsille.
saurama
Valopää
Valopää
Viestit: 1880
Liittynyt: 13:54, 12.06.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja saurama »

Kyllä tanssilavallekin kannattaa kaikkien mukaan lähtevien ainakin poiketa. Sea Lifessa tuskin menee kauaa eli olemme joka tapauksessa ihmettelemässä vingunviulutusta hyvissä ajoin. Vinkua voi sitten lähteä karkuun kun alkaa särkeä korvia, painaa silmiä tai muuten viirata päässä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Etusivun uutiset”