Keski-Uudenmaan Akvaarioseuran uusia tuulia

Etusivulla näkyvät uutiset. Käyttäjät voivat kommentoida aiheita, mutta eivät lähettää uusia viestejä.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

Keski-Uudenmaan Akvaarioseuran uusia tuulia

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Tervetuloa akvaarioseuraan!

Asutko Järvenpäässä tai muualla Keski-Uudellamaalla? Tai pääsetkö kulkemaan sinne helpohkosti? Jos vastauksesi on kyllä edes toiseen kysymykseen myönteinen, jatka tämän lukemista. :)

Keski-Uudenmaan Akvaarioseura etsii niin vanhoja kuin uusiakin aktiiveja ja rivijäseniä toiminnan jatkamiseen muutaman aktiivin lopetettua kokonaan. Otamme vastaan kaikki ilomielin. Jäsenmaksutkin ovat olleet huokeat: liittymismaksu 3 euroa, lapsi- ja opiskelijajäsen 5 euroa sekä aikuisjäsen 10 euroa. Jäsenmaksua vastaan saa jäsenkortin, jolla saa alennuksia mm. tietyistä akvaarioliikkeistä.

Mikäli kiinnostusta on olemassa, käy kotisivuillamme http://k-uas.aqua-web.org - ja tule mukaan toimintaan. Lisää tietoja saat halutessasi sähköpostitse k-uas@aqua-web.org tai yksityisviestitse JukkaV -tunnukselta.

Meillä on suunnittelupalaveri lauantaina 15.3. klo 18.00 alkaen. Paikkana on Järvenpään torin Hesburger. Silloin suunnittelemme toiminnan uudestaan. Varsinaiseksi kokouspäiväksi otamme luultavasti perjantain 28.3., mutta tästä tulee lisätietoa myöhemmin. Tervetuloa lauantain kokoukseen.

Ystävällisin terveisin K-UAS:n puolesta,

Jukka Väisänen
puheenjohtaja vuosina 2004 - 2007
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Etusivun uutiset”