Kimppatilaus Helsinkiin, TRE Akvaariokalasta?

Muihin ryhmiin sopimaton keskustelu, eli ns. Off-Topic, tänne. Täällä voit myös tehdä äänestyksiä.

Valvoja: Moderaattorit

Omega369
Member
Member
Viestit: 326
Liittynyt: 18:55, 04.12.2011
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki

Kimppatilaus Helsinkiin, TRE Akvaariokalasta?

Viesti Kirjoittaja Omega369 »

Tämä on tällainen tiedustelu mahdollisesti toteutuvaa hanketta varten. Elikäs tarina lyhyesti; olisi asiaa Tampereelle "viikon sisällä" hyvin heppoisin perustein ja jotta reissu toteutuisi, tarvisi polttoainekustannuksia pienentää tavalla tai toisella. Nyt kun Matkahuolto on pistänyt elävien kuljetuksessa pillit pussiin, niin kävi mielessä kysellä kiinnostaako kanssaharrastajia Helsingin välittömästä läheisyydestä ostaa kaloja Tampereen Akvaariokalasta (muistakaa heidän ota 3, maksa 2 kampanja)? Itselläni ei kyseiseen putiikkiin ole menoa tuon reissun puitteissa, mutta äkkiäkös sitä mutkan tekee jos sen ansiosta matka onnistuu. Myyjäliikkeestä saanee sovittua styroksilaatikot, itselläni on myös kemiallista lämmikepussia laittaa mukaan, auto on lämmin ja kuski täysi mulkvisti (= nopeasti perillä Helsingissä). Homma voi toimia monellakin tavalla ja joustan kuin paju nuoskalumen alla. Yksi ehdotus on soittaa liikkeeseen suoraan ja sopia etukäteismaksun mahdollisuudesta tai rahat voi antaa minulle käteen tai tilisiirtona (luottokortti käytössä, joten ei tarvitse olla tilillä ostopäivänä). Ehto ostolle on tilisiirrosta lähetetty kuvankaappaus tms todiste, että rahat ovat matkalla. Voi myös maksaa 50% etukäteen ja 50% toimituksen yhteydessä. Otan pienen vaivanpalkan jokaiselta osallistujalta, jolla katan reissun polttoainekulut ja kahvin. Palkkioksi ajattelin 10 euroa per osallistuja, jolloin hinnan ei pitäisi olla kohtuuton kustannus siitä, ettei itse tarvitse lähteä Tampereelle asti. Tämä myös karsii myös osallistujat eläviin tuotteisiin, todennäköisimmin plekoihin tai muihin arvokkaampiin kaloihin, sillä useimmat verkkokaupat toimittavat suodattimet/ruoat yms halvemmalla postitse. Ostajan itsensä vastuulla on varmistaa että haluamiaan kaloja tai tavaroita on liikkeessä reissupäivänä! Osallistujan ostamattomista tuotteista jäävät rahat tietenkin palautetaan, mutta palkkiokymppi jää minulle. Jos kysyntä yllättää, osallistujien karsintaa suoritetaan sen verran että tilaus on kuljetettavissa. Tilaa on yli kuutiometri, joten mukaan mahtuu vaikka mitä.

Reissu ajoitetaan siten, että auto on kuumana Tampereen Akvaariokalan pihalla, kalat lyödään autoon ja ajetaan suorinta tietä Helsingin Malminkartanolle. Kalat olisi parasta noutaa saman illan aikana, joten pyrin olemaan kotona ennen klo 18.00. Muutamia kaloja voidaan äärimmäisessä tilanteessa majoittaa 54 litraisessa akvaariossa (kypsä on), mutta tätä en mielelläni toteuttaisi. Ajopäivämäärää rajoittaa siis myös osallistujille sopiva noutopäivä! Luovutukset matkan varrelle onnistuvat moottoritien välittömään läheisyyteen, huoltoasemat tms. Erittäin hyvillä perusteluilla ja pienellä lisämaksulla voin tuoda kalat myös suoraan kotiovelle pk-seudulla (Hki, Vantaa, Espoo, Kauniainen).

YV:llä voi kysellä tarkemmin. Ketjuun voi toki ilmoittaa kiinnostuksestaan niin muillakin ehkä kynnys laskee kun näkevät että reissu saattaa jopa toteutua.
Nothing that I say or do, matters to the big machine.
Omega369
Member
Member
Viestit: 326
Liittynyt: 18:55, 04.12.2011
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kimppatilaus Helsinkiin, TRE Akvaariokalasta?

Viesti Kirjoittaja Omega369 »

Oli, tuli ja meni! Kiitokset osallistuneille, olkoon kalanne pitkäikäisiä jne.
Nothing that I say or do, matters to the big machine.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “"Off-Topic" ja äänestykset”