Cynotilapia afra (Cobue) & Metriaclima estherae

Valvoja: Moderaattorit

Cynotilapia afra (Cobue) & Metriaclima estherae

ViestiKirjoittaja Taika-Jim » 17:23, 10.08.2017

Myynnissä seuraavia malaweita. Kaikki kalat nuoria yksilöitä, puolesta vuodesta vuoteen. Voidaan myydän yksittäin, erissä tai kaikki kerralla.

3 kpl Cynotilapia afra (Cobue) poikaa.

4 kpl Cynotilapia afra (Cobue) tyttöä.

http://www.cichlid-forum.com/profiles/s ... hp?id=1371

Edellämainitut menevät vaikka vähän pienempäänkin altaaseen, kunhan jokaisella pojalla on oma kolo. Rauhallisia muita kaloja kohtaan. Uhittelevat keskenään kyllä, mutta kunhan oma kolo on niin eivät tunnu vahingoittavan toisiaan. Todellisia hiekan siirtely koneita pienestä koostaan huolimatta.

2 kpl Metriaclima estherae (Maylandia estherae) poikaa. Luonnonmuoto sinertävän harmalla värityksellä ja tummilla raidoilla.

2 kpl Metriaclima estherae (Maylandia estherae) tyttöä.

http://www.cichlid-forum.com/profiles/s ... hp?id=1730

Edellämainituille hieman isompi allas. Yksi poika kyllä pärjää, mutta kahden pojan kesken tulee kahnauksia, vaikka olisi kuinka iso allas. Muita kaloja kohtaan ovat rauhallisia. Aikuisena yksi poika on altaan kingi toisiin saman lajin poikiin nähden.

Hinta vaikkapa 2,5 euroa per kala. Tai vaihdossa voin ottaa vaikka anbuiaksen alkuja tai sitten jos löytyy nuoria Labidochromis caeruleus kaloja, tyttöjä mieluummin. Myös Pseudotropheus cyaneorhabdosit kelpaavat, mieluummin lähellä aikuista kokoa. Tai jos sattuisi löytymään yhtä kappaletta Protomelas taeniolatus tyttöä. Muutakin voi ehdottaa.

Kaloja saa tulla katsomaan ennen ostopäätöstä.
Taika-Jim
Senior Member
Senior Member
 
Viestit: 882
Ikä: 40
Liittynyt: 22:07, 09.08.2001
Paikkakunta: Espoo
Sukupuoli: Mies

Paluu Malawi ja Tanganjika - Myydään

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa